9 φωτογραφίες »

Aνανεώθηκε η γκάμα του Nissan Micra

15.824 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2020)

Το ιαπωνικό μικρό θα προσφέρεται σε νέες εκδόσεις που θα τονίζουν την εμφάνισή του και θα περιλαμβάνουν πιο πλούσιο εξοπλισμό.


Το πέμπτης γενιάς Micra μπήκε σε παραγωγή στα τέλη του 2016 αλλά η Nissan δεν έχει σταματήσει να το αναβαθμίζει με νέους κινητήρες και νέα συστήματα τεχνολογίας. Τώρα, η ιαπωνική φίρμα ανανεώνει εξ ολοκλήρου την γκάμα του αντιπροσώπου της στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.

Το Micra, παρά τις αναβαθμίσεις που λαμβάνει, δεν έχει έχει αξιοσημείωτες διαφορές όσον αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση σε σχέση με αυτό που υπάρχει στους δρόμους αυτή την στιγμή, η Nissan όμως φρόντισε να επεκτείνει σημαντικά την γκάμα του με δύο νέες εκδόσεις Ν-Design και N-Sport που προσφέρουν πιο νεανικό στυλ και σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Η έκδοση N-Design έχει τώρα μαύρες ή χρωμιωμένες λεπτομέρειες στο αμάξωμα και εξοπλίζεται με 16 ιντσών Genki δίτονες ζάντες, μαύρα υφασμάτινα καθίσματα με γκρι λεπτομέρειες, νέο φινίρισμα στις θύρες και το ταμπλό και πλέον, μπορεί να συνδυαστεί με το Energy Orange πακέτο.

Η Ν-Sport έκδοση ξεχωρίζει χάρη στις μαύρες λεπτομέρειες στον πρόβολο, στο πλάι και το πίσω μέρος ενώ «πατάει» πάνω σε 17άρες μαύρες Perso ζάντες. Τα LED φωτιστικά σώματα προσφέρονται ως στάνταρ ενώ ο εσωτερικός διάκοσμος περιλαμβάνει πλέον φινίρισμα από Alcantara και πιο εργονομικά και άνετα καθίσματα.

Το -γνωστό- εξοπλιστικό επίπεδο Tekna περιλαμβάνει νέα συστήματα τεχνολογίας όπως ανίχνευση τυφλών σημείων και Bose σύστημα ήχου και προαιρετικά, το καινούριο NissanConnect σύστημα infotainment με ΤomTomm σύστημα πλοήγησης και τις λειτουργίες Apple CarPlay με Siri αναγνώριση φωνής και Android Auto.

Η Nissan αναφέρει ότι ο αναβαθμισμένος 1.000άρης υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας προσφέρει «εξαιρετική οδηγική εμπειρία», όντας εναρμονισμένος με το πρότυπο ρύπων Euro 6d. Το μοτέρ αυτό προσφέρει σύμφωνα με την Nissan μειωμένη κατανάλωση και μικρότερες εκπομπές ρύπων.
 

Mercedes
moto