7 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Fiat Panda Cross Hybrid

129.055 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2021)

Hybrid περιπέτεια: Το Fiat Panda απέκτησε ήπια υβριδική τεχνολογία για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία διατηρώντας την πρακτικότητά του και τον περιπετειώδη χαρακτήρα του στην έκδοση Cross.


Το Fiat Panda εξακολουθεί να είναι εδώ και χρόνια ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα μίνι μοντέλα της ελληνικής αγοράς, διατηρώντας τις πωλήσεις του σε κορυφαίο επίπεδο. Άλλωστε είναι από τα ελάχιστα μοντέλα της κατηγορίας που το συναντάμε με αρκετές επιλογές μηχανικών συνόλων, τούρμπο, ατμοσφαιρικό, CNG, ενώ παράλληλα προσφέρεται και ως τετρακίνητο.

Τελευταία προσθήκη στη γκάμα του Panda είναι ένα ήπια υβριδικό σύνολο 70 ίππων, για περισσότερη οικονομία καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Μάλιστα οι ρύποι του διοξειδίου περιορίζονται κάτω από το «μαγικό» νούμερο των 90 γρ., συνεπώς το Panda δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.

Το πιο φτηνό hybrid της αγοράς
Εκτός της απαλλαγής από τα τέλη, το ιταλικό μίνι μπορεί να υπερηφανεύεται πως κατέχει τον τίτλο του πιο προσιτού μοντέλου της ελληνικής αγοράς με υβριδική τεχνολογία, με τις τιμές του να ξεκινούν από τα 11.400 ευρώ (περιλαμβάνει έκπτωση) στην έκδοση Easy. Βέβαια σε αυτό το επίπεδο θα συναντήσουμε ελλείψεις στον εξοπλισμό, κυρίως λόγω των 4 αερόσακων και της απουσίας συστημάτων υποβοήθησης. 

Με εμφάνιση crossover
Το Panda Hybrid είναι διαθέσιμο και στην έκδοση «Cross» από 12.200 ευρώ, η οποία φέρει κάποια crossover στοιχεία, όπως μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, προστατευτικά πλαστικά, ανασχεδιασμένους προφυλαχτήρες και ποδιές για μεγαλύτερη προστασία, καθώς και προβολείς ομίχλης. Στην πιο πλούσια έκδοση Launch Edition θα συναντήσουμε αυτόματο κλιματισμό, καθίσματα από ανακυκλώσιμα υλικά και ταμπλό στο χρώμα του αμαξώματος.

Φυσικά τα στοιχεία της έκδοσης Cross διαφοροποιούν αρκετά και τη συνολική εμφάνιση του μοντέλου, βάζοντας περισσότερη «περιπέτεια» στο παιχνίδι. Ωστόσο τα βασικά χαρακτηριστικά μένουν αναλλοίωτα, με το compact (μήκος 3,7 μ.), τετραγωνισμένο και ψηλό αμάξωμα με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες να είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα σχήματα της κατηγορίας.

Το Panda Hybrid θα βρίσκεται στην πρώτη digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου που θα ανοίξει τις διαδικτυακές της πύλες στις 24 Νοεμβρίου. Μείνε συντονισμένος & επισκέψου την, χωρίς εισιτήριο!
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center