2 φωτογραφίες »

Tα Peugeot 3008 HYBRID και HYBRID4 στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

3.135 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2020)

Η 1η digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου! 24 Νοεμβρίου ανοίγει τις ψηφιακές της πύλες. Επισκεφτείτε την χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, χωρίς εισιτήριο! Απλά με 1 κλικ, όλα τα νέα και τα best sellers μοντέλα αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων και το Peugeot 3008 στις plug-in εκδόσεις του.

Το νέο Peugeot 3008 είναι ένα γοητευτικό και ικανό SUV στο οποίο η ποιότητα, η υψηλή τεχνολογία και η οδηγική απόλαυση αποτελούν τα βασικά στοιχεία της premium υπόστασής του. Ειδικότερα στις Plug-In υβριδικές εκδόσεις του όλα αυτά τα στοιχεία υπερτονίζονται ακόμα περισσότερο, διαμορφώνοντας ένα εντυπωσιακό SUV με ηλεκτρική ταυτότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Peugeot ενσωμάτωσε την Plug-In Hybrid τεχνολογία της για να προσφέρει δύο νέες κορυφαίες εκδόσεις, την 3008 HYBRID με απόδοση 225 ίππων που προσφέρεται στις πλούσιες εκδόσεις Allure και GT Line, καθώς και την 4κίνητη 3008 HYBRID4, με 300 ίππους, διαθέσιμο αποκλειστικά στο κορυφαίο και σπορ επίπεδο GT και GT Line. Και στις δύο περιπτώσεις θα συναντήσουμε τον 1.600άρη υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα με 180 και 200 ίππους αντίστοιχα, συνδυασμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα στην περίπτωση του HYBRID, ενώ στην HYBRID4 ενσωματώνεται ένας ακόμη ηλεκτροκινητήρας στον πίσω άξονα, κάνοντάς το 4κίνητο. Εκτός από τις κορυφαίες επιδόσεις, και στις δύο εκδόσεις θα συναντήσουμε απίστευτα χαμηλή κατανάλωση και ηλεκτρική αυτονομία που αγγίζει τα 59 χιλιόμετρα.

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, η Peugeot εκπροσωπείται από τον επίσημο εισαγωγέα και έμπορο AIGLON S.A. μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, κάτι που μαρτυρά το μυστικό της επιτυχίας της Peugeot τα τελευταία χρόνια και την εκτόξευση των πωλήσεις και της δημοφιλίας της φίρμας στη χώρα μας.
 
Η Peugeot συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2020 με 7 μοντέλα, από τα μινι και μικρά 108 και 208, το μικρομεσαίο 308, έως τα SUV 2008 και 3008, ενώ το παρόν θα δώσουν και τα νέα ηλεκτρικά e-208 και e-2008.
Save the date: 24 Νοεμβρίου, επισκεφτείτε την Έκθεση και δείτε όλα τα νέα και best selles μοντέλα της Peugeot και άλλων σημαντικών κατασκευαστών!

Διαβάστε περισσότερα για το Peugeot 3008 HYBRID και HYBRID4

Τι πρέπει να ξέρετε για την Έκθεση Αυτοκινήτου 2020
Μετά την επιτυχία της «Διεθνούς Έκθεσης του AutoΤρίτη», που είχε πάνω από 1.600.000 επισκέψεις, στα περίπτερα της, σειρά έχει η «Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου».
Η 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
 
Από τις 24 Νοεμβρίου και για διάστημα 3 εβδομάδων, θα παρουσιάσει:
  • ΟΛΑ τα ΝΕΑ & τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται και διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Βενζινοκίνητα, Diesel, Υβριδικά & Ηλεκτροκίνητα μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους!
  • Τις AFTER SALES υπηρεσίες της ΝΕΑΣ εποχής που δίνουν καινοτόμες λύσεις στις νέο-αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις από την αγορά των ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ. Premium, Budget & Best Sellers προιόντα από TOP Βrands σε ειδικό ΤΟΜΕΑ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti!
  • Και σε ειδικό ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αυτοκινήτου! Επώνυμα Brands, Value for money προτάσεις για ιδιώτες & για επαγγελματίες B2B
 Φυσικά –όπως κάθε χρόνο- κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου το κοινό, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.500.000 επισκέψεις (!), θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό-θεσμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου για την ανάδειξη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ της ΧΡΟΝΙΑΣ «Best Car 2021»!

Mercedes
test center