2 φωτογραφίες »

Τα ανεξάρτητα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Με επιρροή από το i20 το νέο Hyundai Bayon;

6.278 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2020)

Σχέδια που προοικονομούν την εξωτερική εμφάνιση του νέου μικρού SUV της Hyundai, του Bayon έρχονται στο φως της δημοσιότητας δίνοντας στο επερχόμενο ευρωπαϊκό μοντέλο πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα από το i20.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »


Πριν από λίγες ημέρες η Hyundai προχώρησε στην επιβεβαίωση πως ετοιμάζει ένα νέο μικρό SUV για την Ευρώπη που θα λάβει το όνομα Bayon. Η μόνη εικόνα που έδωσε τότε στη δημοσιότητα η κορεατική μάρκα ήταν ένα teaser που έδειχνε το σχεδιασμό των πίσω φωτιστικών σωμάτων και τίποτα περισσότερο.
 
Έτσι οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έρχονται για να καλύψουν το κενό που υπάρχει και με δικά τους ψηφιακά σχέδια να μας δώσουν μία πρώτη εκτίμηση για την εξωτερική εμφάνιση που θα συνοδεύσει το μοντέλο. Οι σχεδιαστές έχουν δώσει στο Bayon πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το i20, καθότι αναμένεται το νέο B-SUV να βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα. Άλλωστε οι άνθρωποι της Hyundai επιβεβαίωσαν πως θα ενταχθεί στη βάση της γκάμας κάτω από τα ήδη υπάρχοντα Kona, Tucson, NEXO και Santa Fe.
 
Πληροφορίες για τους κινητήρες δεν έχουν δοθεί, θα πρέπει να θεωρείται όμως βέβαιο ό,τι αν όχι όλα, τα περισσότερα από τα συστήματα κίνησης του i20 θα είναι διαθέσιμα και για το Bayon. Αυτό μεταφράζεται σε κινητήρες βενζίνης σε συνδυασμό με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Διαθέσιμες θα είναι και ήπια υβριδικές εκδόσεις με 48V ηλεκτρικό σύστημα.
 
Ίδια πορεία θα ακολουθηθεί και για την καμπίνα, όπου μεταξύ άλλων το Bayon θα υιοθετήσει το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του i20 συνοδευόμενο από μία οθόνη αφής 8 ιντσών. Οι πιο πλούσιες εκδόσεις θα μπορούν να απολαύσουν δύο οθόνες 10,25 ιντσών, μία για το infotainment και μία ως ψηφιακός πίνακας οργάνων.
 
Να σημειωθεί πως το νέο Hyundai Bayon είναι προγραμματισμένο να έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2021, ενώ η κορεατική μάρκα έχει υποσχεθεί να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

ELASTIKA 2024
Audi