5 φωτογραφίες »

Το όνομα Boardwalk αναφέρεται στους περιπάτους των παραθαλάσσιων θέρετρων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Nέο MINI Countryman Boardwalk για περιπέτειες

5.820 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2020)

Αυτή είναι η νέα έκδοση της MINI για το ανανεωμένο Countryman που απευθύνεται σε όσους θέλουν να συνδυάσουν την κίνηση στην πόλη με εκδρομές στην εξοχή.


Μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση για το Countryman παρουσίασε η MINI κάτω από την ονομασία Boardwalk. H βρετανική εταιρεία ισχυρίζεται πως το αυτοκίνητο «είναι τόσο εξοπλισμένο για τις προκλήσεις της καθημερινότητας όσο και για τις αυθόρμητες εκδρομές έξω από τα όρια της πόλης και περιπέτειες εκτός ασφάλτου».

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο με μεταλλικό χρώμα Deep Laguna, έχει μαύρα πλαστικά γύρω από τους θόλους, μαύρες πλαϊνές ποδιές, μαύρες θήκες καθρεπτών, μαύρη οροφή και 19άρες ζάντες. Το όνομα Boardwalk αναφέρεται στους περιπάτους των παραθαλάσσιων θέρετρων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μέσα στην καμπίνα, το Countryman Boardwalk εξοπλίζεται με ειδικά εμβλήματα της έκδοσης αυτής στο κατώφλι και την κονσόλα. Μεγάλος είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός από τις πιο «φτωχές» εκδόσεις εξοπλισμού του μοντέλου ενώ περιλαμβάνεται ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθόνη 8,8 ιντσών που υποστηρίζει πλήθος λειτουργιών.

Η Boardwalk έκδοση μπορεί να συνδυαστεί είτε με ένα τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης είτε με ένα τετρακύλινδρο μοτέρ με μεγαλύτερη ισχύ.

Τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί.
 

Toyota
moto