3 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Ford και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Σχέδια προμηνύουν τον αντικαταστάτη του Ford Mondeo

17.326 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2021)

Η Ford εξελίσσει το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το τρέχον Mondeo, και ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να μας προϊδεάσουν αναφορικά με την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει.

Οι πληροφορίες που θέλουν τη Ford να εργάζεται πάνω σε ένα νέο μοντέλο που θα αντικαταστήσει το τρέχον Mondeo, έχουν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και αρκετό καιρό. Λέγεται μάλιστα πως το νέο αυτοκίνητο δε θα διατηρήσει το ίδιο όνομα, αλλά πιθανότατα θα ακούει στον όνομα Evos. Όπως και να έχει είναι βέβαιο πως το νέο μοντέλο θα ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο από άποψη σχεδίασης. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα συνδυάζει σχεδιαστικά στοιχεία από crossover και βάγκον μοντέλα κάτι που φαίνεται να ισχύει σύμφωνα και με κάποιες εικόνες καμουφλαρισμένων πρωτότυπων που είχαν διαρρεύσει πριν από το τέλος του 2020.
 
Σήμερα ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να μας προϊδεάσουν αναφορικά με την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει το νέο αυτοκίνητο της Ford, με το οποίο η αμερικανική φίρμα στοχεύει να προσελκύσει ένα ευρύτερο φάσμα πελατών. Όπως βλέπουμε στις εικόνες το νέο Ford συνδυάζει μία μεγάλη γρίλια με λεπτές LED μονάδες φωτισμού, ενώ τα βασικά φωτιστικά σώματα είναι ακριβώς από κάτω. Η κομψή κεκλιμένη οροφή του crossover μας οδηγεί στο πίσω μέρος όπου παρατηρούμε μακριά φωτιστικά σώματα και δύο απολήξεις εξάτμισης δείχνοντας πως ο σπορ χαρακτήρας θα είναι παρών.
 
Από τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει, γνωρίζουμε πως στο εσωτερικό θα βρίσκεται μία τεράστια σε μήκος οθόνη που καλύπτει όλο το ταμπλό. Όταν θα είναι ενεργοποιημένη θα χωρίζεται σε τρία μέρη έχοντας το ρόλο του ψηφιακού πίνακα οργάνων, της οθόνης για το σύστημα infotainment αλλά και μία οθόνη για τον συνοδηγό. Από κει και πέρα θα υπάρχουν μινιμαλιστικοί αεραγωγοί και ένας περιστροφικός επιλογέας παρόμοιος με αυτόν που βρίσκεται στο Explorer.
 
Κλείνοντας, αναφορικά με τους κινητήρες η φημολογία υποστηρίζει πως  από τη στιγμή που το μοντέλο θα βασίζεται στην πλατφόρμα C2 θα είναι σε θέση να προσφέρεται με μία πλήρη σουίτα βενζινοκίνητων υβριδικών επιλογών που κυμαίνονται από ήπια υβριδικά συστήματα έως και Plug-In.  

SPRING SEAT
NISSAN