3 φωτογραφίες »

Διαρροή: To νέο VW Golf GTI Clubsport Edition 45

5.465 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2021)

Αυτή είναι η Edition 45 έκδοση που ετοίμασε η Volkswagen για να γιορτάσει τα 45 χρόνια ζωής του Golf GTI.


Εικόνες που φαίνεται πως δείχνουν το νέο Volkswagen Golf 8 GTI Clubsport Edition 45 έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, υποδηλώνοντας ότι η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου θα γίνει πολύ σύντομα.

Ενώ η VW δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε, οι φωτογραφίες δείχνουν πως το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με καινούριο εμπρός διαχύτη, νέο πίσω διαχύτη που ενσωματώνει δύο στρογγυλές απολήξεις, αυτοκόλλητα στο πλαϊνό μέρος, εμβλήματα που παραπέμπουν στην έκδοση «Εdition 45» και νέες μαύρες ζάντες με κόκκινες λεπτομέρειες.

Εικόνες από τον εσωτερικό διάκοσμο δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο πρέπει να αναμένουμε πως το αυτοκίνητο θα λάβει εμβλήματα «Εdition 45» σε αρκετά μέρη της καμπίνας, τιμόνι και καθίσματα με διαφορετική επένδυση, ειδικά πατάκια που παραπέμπουν στην έκδοση κ.α.

Όσον αφορά το κινητήριο σύνολό του, το νέο Volkswagen Golf GTI Clubsport Edition 45 αναμένεται να λάβει τον δίλιτρο TSI κινητήρα του VW Group, η ιπποδύναμή του ωστόσο παραμένει μυστικό. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο πως η ισχύς του θα είναι κοντά στα 310 άλογα.

Με την έκδοση για τον εορτασμό των 45 ετών ζωής του Golf GTI να έρχεται τόσο νωρίς στον κύκλο ζωής του μοντέλου, δεν θα είναι παράξενο η Volkswagen να κατασκευάσει για την ίδια γενιά και μια έκδοση για τα 50 χρόνια πορείας του hot-hatch του γερμανικού μικρομεσαίου.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda