3 φωτογραφίες »

Ψηφιακό σχέδιο του ιστότοπου ΤopElectricSUV.com που δείχνει πως θα έμοιαζε ένα Bayon N.

Το Hyundai Bayon N;

10.798 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2021)

To νέο Bayon της Hyundai θα μπορούσε να λάβει μια Ν έκδοση υψηλών επιδόσεων για να προσελκύσει αυτούς που θέλουν ένα γρήγορο μικρό crossover για τις μετακινήσεις τους. Πώς σας φαίνεται;


To νέο Hyundai Bayon

To νέο Hyundai Bayon

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »


Πριν λίγες μέρες η Hyundai παρουσίασε το νέο Bayon, το νέο της crossover, θέλοντας να εδραιώσει την παρουσία της στην ανταγωνιστική κατηγορία των μικρών SUV. Τώρα, το TopElectricSUV.com παρουσίασε την πρότασή του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια έκδοση επιδόσεων N του νέου μοντέλου, εάν σαφώς η κορεάτικη μάρκα αποφάσιζε να προχωρήσει στην κατασκευή ενός τέτοιου αυτοκινήτου.

Οι υπεύθυνοι πίσω από το ψηφιακό αυτό σχέδιο τoυ Bayon N έδωσε στο αυτοκίνητο το γνωστό «Performance Blue» χρώμα της σειράς Ν, κυψελωτή γρίλια που φέρει πάνω της το έμβλημα Ν, ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με έναν μικρό διαχύτη χαμηλά, νέες ζάντες με κόκκινες δαγκάνες Ν και πλαϊνές ποδιές που «δυναμιτίζουν» την σχεδίαση του αυτοκινήτου. Το Bayon N θα μπορούσε επίσης να εξοπλιστεί πιο σπορ πίσω προφυλακτήρα και νέο σύστημα εξάτμισης με περισσότερες μπούκες, ενώ σημαντικές στην αναβάθμιση της εξωτερικής εμφάνισης του αυτοκινήτου είναι οι κόκκινες λεπτομέρειες στο εμπρός και το πλαϊνό μέρος.

Με το νέο Bayon να προσφέρεται με ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων με 84 ίππους, υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1,0 λίτρου απόδοσης 100 ίππων και ήπια υβριδική έκδοση με 120 άλογα, είναι λογικό να υποθέσει κανείς πως η Ηyundai θα τοποθετούσε στο μηχανοστάσιο της N έκδοσης τον υπερτροφοδοτούμενο T-GDi κινητήρα 1,6 λίτρων που αποδίδει 204 ίππους και 275 Nm ροπής στο i20 N. Το μοτέρ συνεργάζεται στο μικρό hatchback με χειροκίνητο 6-τάχυτο κιβώτιο και μπορεί να κάνει το 0-100χλμ./ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα.

Mέχρι αυτή την στιγμή, δεν υπάρχουν αναφορές πως η Hyundai σχεδιάζει να προσφέρει μια έκδοση N υψηλών επιδόσεων στο Bayon, ωστόσο με το Κοna να λαμβάνει μια τέτοια έκδοση, οι Κορεάτες θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και για το Bayon.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

peugeot
skoda