Δοκιμή: Βενζινοκίνητο Peugeot 3008 με 130 PS
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Βενζινοκίνητο Peugeot 3008 με 130 PS

287.273 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2022)

Στοχευμένες βελτιώσεις σε εμφάνιση και τεχνολογία ενισχύουν τον πολυτελή προσανατολισμό του 3008 διατηρώντας τον δυναμισμό του, με αποτέλεσμα η μάχη για την κορυφή της κατηγορίας να είναι όλο και πιο σκληρή.

Μπαίνεις μέσα & δεν θες να βγεις!

Η Peugeot έχει κάνει τη διαφορά στις δημοφιλέστερες κατηγορίες, με τα αυτοκίνητά της να πρωταγωνιστούν σε αυτές. Το 3008 δεν θα μπορούσε να μην ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Το γαλλικό C-SUV της Peugeot εντυπωσιάζει τόσο με την εμφάνιση όσο και με την ποιότητα και την τεχνολογία του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κατάφερε να μπει στη συνείδηση του κοινού και να εκφράσει απόλυτα τον premium χαρακτήρα της Peugeot. Το δοκιμάζουμε στην βασική έκδοση με κινητήρα 1,2 λίτρων με τιμή που ξεκινά από τα 33.300 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμφάνιση: Ακόμα πιο εκλεπτυσμένο, το ίδιο δυναμικό 

Το κομψό αμάξωμα του Peugeot 3008 αντανακλά τον premium χαρακτήρα του, χωρίς να «μετριάσει» τη δυναμική του. Kύρια στοιχεία της σχεδίασής του αποτελούν η μάσκα στο εμπρός μέρος και τα φωτιστικά σώματα με τα εντυπωσιακά LED φώτα ημέρας να εκτείνονται προς τα κάτω σαν «νυχιές». Το αμάξωμα είναι μυώδες και στα πλαϊνά του, ενώ στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα εκφράζουν με τη σειρά τους την δυναμική του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
NISSAN