8 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Ανανεωμένο Audi Q2 | Αυτόματο με 150 ίππους & super στο δρόμο

109.993 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2021)

Το ανανεωμένο Q2 υιοθέτησε αισθητικές παρεμβάσεις που το φέρνουν πιο κοντά στα μεγάλα SUV της μάρκας και παράλληλα η Audi το προίκισε με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της, στοχεύοντας αποκλειστικά την κορυφή των premium B-SUV.

Το Audi Q2 αισίως έκλεισε τα τέσσερα χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά συνεπώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την καθιερωμένη ανανέωση. Εξάλλου, το κοινό πλέον ζητάει SUV, επομένως η Audi θέλει να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις υπάρχουσες ανάγκες με μια επίκαιρη και άκρως ανταγωνιστική πρόταση. Άλλωστε υπάρχει και ο ανταγωνισμός που αυξάνεται. Τα DS 3 Crossback και Peugeot 2008 ήρθαν να προστεθούν στον υπάρχων ανταγωνισμό, ενώ μόνο και μόνο οι φήμες πως και η Mercedes θα μπει στην κατηγορία, αρκούν για να κρατήσουν την Audi σε εγρήγορση.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το ανανεωμένο Q2, λοιπόν, απέκτησε περισσότερο δυναμισμό στην όψη και μεγαλύτερο τεχνολογικό βάθος, διατηρώντας τα στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίζει, με προεξέχον αυτό της ποιότητας κατασκευής και χωρίς μάλιστα να διαφοροποιηθεί η τιμολογιακή του πολιτική. Με αρχική τιμή από 22.350 ευρώ για την έκδοση των 110 ίππων, μπορεί να μην είναι το πιο προσιτό B-SUV, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι απλησίαστο ακόμα και για μεσαία πορτοφόλια. Η «δικιά» μας έκδοση κινητήρα, η βενζινοκίνητη των 150 ίππων είναι διαθέσιμη από 28.650 ευρώ, αποκλειστικά ως αυτόματη και με γεμάτο εξοπλισμό. 

Το Q2 τόνισε το δυναμισμό του, με πιο έντονη χρήση των πολυγωνικών μοτίβων, καθώς και μέσω της μεγαλύτερης και πιο χαμηλά τοποθετημένης γρίλιας.

Το Q2 τόνισε το δυναμισμό του, με πιο έντονη χρήση των πολυγωνικών μοτίβων, καθώς και μέσω της μεγαλύτερης και πιο χαμηλά τοποθετημένης γρίλιας.

 

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green