Παρουσίαση: Νέο Citroen C5 X (+video)
15 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρουσίαση: Νέο Citroen C5 X (+video)

35.587 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2021)

Το νέο Citroen C5 συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των σεντάν, των wagon και των crossover για να προσφέρει άνετο πάτημα στον δρόμο, μεγάλη πρακτικότητα και άνεση και υψηλή θέση οδήγησης. Γνωρίστε το.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Citroen παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα της, το ολοκαίνουριο C5 X, με πρωτότυπη σχεδίαση που συνδυάζει την κομψότητα ενός σεντάν, τον δυναμισμό ενός station wagon και στοιχεία ενός SUV. Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε βενζινοκινητήρες όσο και σε Plug-in υβριδικές εκδόσεις και, σύμφωνα με την φίρμα, εκφράζει τη νεωτερικότητα και την καινοτομία.

Το C5 X τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας της γαλλικής φίρμας και έχει εμπνευστεί από το CXperience Concept, που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού του 2016. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει χάρη στο μακρύ του καπό αλλά και χάρη στον πρόβολο του που μας θυμίζει αμέσως το νέο Citroen C4 που έκανε ντεμπούτο το προηγούμενο καλοκαίρι, λόγω των νέων φωτιστικών σωμάτων σε σχήμα V (μπροστά και πίσω). H οροφή του αυτοκινήτου είναι αρκετά κατακλινής ενώ η πόρτα του χώρου αποσκευών προσφέρει όλη την πρακτικότητα ενός station wagon, καθώς διαθέτει ένα ευρύ και λειτουργικό άνοιγμα για να μπορεί ο οδηγός να φορτώνει ογκώδη πράγματα καθημερινά με μεγάλη ευκολία. Το αυτοκίνητο στις περισσότερες εκδόσεις εξοπλίζεται με 19άρες ζάντες ενώ η θέση οδήγησης θα είναι ψηλά, ώστε να προσφέρει μεγάλη ορατότητα στον οδηγό, ένα χαρακτηριστικό που εκτιμάται πολύ από τους αυτούς που αγοράζουν SUV ή Crossover εκδόσεις μοντέλων.

To μεταξόνιο του νέου C5 Χ είναι 2.785 χιλιοστά, με την μάρκα να αναφέρει πως οι πίσω επιβάτες θα έχουν αρκετό χώρο για τα πόδια τους, το μήκος είναι 4.805 χιλιοστά, το πλάτος 1.865 χιλιοστά, ενώ το ύψος ορίζεται στα 1.485 χιλιοστά.
 
Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto