8 φωτογραφίες »

Νέο Toyota Land Cruiser 70th Anniversary

10.908 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2021)

Το νέο Toyota Land Cruiser βρίσκεται μία ανάσα πριν από το ντεμπούτο του, ωστόσο η μάρκα πρόλαβε και έδωσε στο υπάρχον μοντέλο μια επετειακή έκδοση, προχωρώντας παράλληλα και σε κάποιες μικρές αλλαγές.

Την επετειακή έκδοση που ονομάζεται 70th Anniversary και αφορά το Land Cruiser, το οποίο και προσφέρει στην αγορά της Ιαπωνίας, παρουσίασε η Toyota, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσει την πολύχρονη ιστορία του Land Cruiser, που αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της ανά τον κόσμο.
 
Tο Land Cruiser 70th Anniversary θα διαθέτει πέντε διαφορετικά εξωτερικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένης μίας σκούρας πράσινης απόχρωσης. Από κει και πέρα υπάρχουν και κάποιες αλλαγές από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Η 70th Anniversary έκδοση πατάει σε μοναδικούς μαύρους τροχούς 18 ιντσών, ενώ ίδιας απόχρωσης είναι τα καπάκια των πλευρικών καθρεπτών και οι ράγες οροφής. Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό πρέπει να αναφερθούν και το λογότυπο της έκδοσης που είναι τοποθετημένο στην πίσω πόρτα.
 
Η καμπίνα καλύπτεται από καφέ δέρμα που ξεφεύγει από τα καθίσματα και εκτίνεται τόσο στα πάνελ των θυρών, όσο και στην κεντρική κονσόλα. Η Toyota έχει επίσης τοποθετήσει νέα πατάκια με κεντημένο το λογότυπο 70th Anniversary. Δύο κινητήρες, ένας βενζίνης 2,7 λίτρων και ένα ντίζελ 2,8 λίτρων είναι οι επιλογές για τους Ιάπωνες, αμφότεροι συνδυασμένοι με ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση.

Πληροφορίες που να θέλουν τη συγκεκριμένη έκδοση να προσφέρεται και σε άλλες αγορές πέραν από αυτή της Ιαπωνίας δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής.

NEO TRAFIC
skoda