3 φωτογραφίες »

Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μοιάζει το νέο Sportage που θα κάνει σύντομα ντεμπούτο.

Μαγνητίζει το μπροστινό μέρος του νέου Kia Sportage

53.131 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2021)

Η νέα γενιά του Sportage θα κάνει ντεμπούτο τις επόμενες μέρες με μοναδική εμφάνιση που θα κάνει το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει αμέσως.

Πριν λίγες μέρες η Kia δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες για την επερχόμενη νέα γενιά του Kia Sportage κάνοντας επίσης γνωστό πως το κορεάτικο SUV θα κάνει ντεμπούτο την Τρίτη 8 Ιουνίου. Από τις εικόνες αυτές μπορούμε να συμπεράνουμε πως, εξωτερικά, υπάρχουν ομοιότητες με το Hyundai Tucson, ενώ θα λέγαμε πως υπάρχουν σχεδιαστικές επιρροές και από το ηλεκτρικό Kia EV6. Τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι επανασχεδιασμένα, η βάση των πλευρικών καθρεπτών είναι στις πόρτες ενώ στην τρίτη εικόνα που έδειξε το εσωτερικό, βλέπουμε πως υπάρχει μια πολύ μεγάλη οθόνη που ξεκινάει πίσω από το τιμόνι και φτάνει έως τη μέση του ταμπλό.

Οι άνθρωποι πίσω από το Gotcha Cars παρουσίασαν τα δικά τους σχέδια για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα γενιά, λαμβάνοντας φυσικά υπόψη τις teaser εικόνες που αποκάλυψε η Kia. Oι ψηφιακές αυτές φωτογραφίες δεν έχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με προηγούμενα ψηφιακά σχέδια που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, κάτι που σημαίνει πως, σε μεγάλο βαθμό, δεν πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις όταν γίνει το ντεμπούτο του μοντέλου. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Kia ετοιμάζει το Sportage για να κατακτήσει την αγορά της Ευρώπης και «να τα βάλει» με τον σκληρό ανταγωνισμό.

Όσον αφορά τους κινητήρες, η Kia δεν ανέφερε καμία πληροφορία. Φημολογείται όμως ότι το νέο Sportage αναμένεται να υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό την παλέτα του Tucson που περιλαμβάνει εκδόσεις σε βενζίνη και diesel, ήπια υβριδικές επιλογές, Plug-in υβριδικό και υβριδικό μηχανικό σύνολο.

Η απερχόμενη γενιά του Sportage είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της Kia στην Γηραιά Ήπειρο και σημειώνει μάλιστα 21% αύξηση σε πωλήσεις σε σχέση με πέρυσι.

SPRING SEAT
4green