3 φωτογραφίες »

«Αθραυστα» τα Jeep Wrangler & Gladiator με Gorilla Glass

3.460 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2021)

H Jeep δίνει πλέον την δυνατότητα να επιλέξεις το παρμπρίζ του Wrangler και Gladiator να είναι κατασκευασμένο από Gorilla Glass!

Οι φανατικοί των smartphone ήδη γνωρίζουν ότι το Gorilla Glass είναι ότι καλύτερο για την προστασία της οθόνη του κινητού τους αφού είναι αρκετά πιο ανθεκτικό σε χτυπήματα και γρατζουνιές σε σχέση με το συμβατικό γυαλί! Ετσι ακριβώς σκέφτηκαν και οι άνθρωποι της Jeep δύο από τα πιο δημοφιλή εκτός δρόμου αυτοκίνητα του στόλου τους, το Pick-Up Gladiator (δείτε πόσο κοστίζει στην Ελλάδα) και το «θηριώδες» Wrangler (δείτε πόσο κοστίζει στην Ελλάδα) όπου τα σημάδια από πέτρες στο παρμπρίζ είναι συνηθισμένο φαινόμενο.



Το ενδιαφέρον είναι ότι έκτος από πιο ανθεκτικό το συγκεκριμένο υλικό είναι πιο ελαφρύ και λεπτό από το στάνταρ παρμπρίζ και θα στοιχίζει  μόλις 95 δολάρια, ενώ η εταιρία ανακοίνωσε ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στα υπόλοιπα μοντέλα της. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το Gorilla Glass μπαίνει στο χώρος της αυτοβιομηχανίας. Η αρχή έγινε με το τελευταίο Ford GT, σαν επιλογή υπάρχει και σε αυτοκίνητο όπως η ΜcLaren Senna και 720S, ενώ είχε τοποθετηθεί και στο concept car Jeep Wrangler Orange Peelz.

Στην Jeep πιστεύουν ότι πάνω από το 80% των καινούργιων παραγγελιών σε Wrangler και Gladiator θα έχουν το Gorilla Glass.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

ELASTIKA 2024
NISSAN