4 φωτογραφίες »

Οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες δείχνουν πως μπορεί να είναι το επερχόμενο Aygo, βάσει των καμουφλαρισμένων «μουλαριών» που έχουμε δει στο δρόμο.

Πόλης με ολίγον Crossover το νέο Toyota Aygo

43.711 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2021)

Το νέο Toyota Aygo βρίσκεται στο δρόμο για δοκιμές εξέλιξης, όντας βαριά καμουφλαρισμένο, και όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα μίνι μοντέλο πόλης με Crossover στοιχεία.

H Toyota έχει κάνει μια σειρά εκπλήξεων το τελευταίο διάστημα. Από τη μία με το Yaris Cross, φαίνεται πως ταράζει τα νερά των Γάλλων που είχαν βάλει στο τσεπάκι την μικρή κατηγορία των SUV. Τώρα φέρνει τα πάνω κάτω και στα μίνι αφού έχει στα σκαριά τη νέα γενιά του Aygo, που θα πάρει αποστάσεις πλέον από τα Peugeot 108 και Citroen C1, με το οποία συνδεόταν με δεσμούς αίματος και δεν θα έχουν διάδοχο σύμφωνα με τους Γάλλους.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Σε σχέση με το τωρινό, το επόμενο Aygo θα έχει πιο επιθετικό εμπρός μέρος, με νέα φωτιστικά σώματα και γρίλια που θα θυμίζουν το ολοκαίνουριο Yaris. Μια πρώτη γεύση από την σχεδίαση που θα έχει το νέο Aygo την πήραμε από το πρωτότυπο Aygo X prologue, το μοντέλο που προλογίζει τη νέα γενιά του μίνι μοντέλου της Toyota. Στο πίσω μέρος, τα κάθετα φωτιστικά σώματα θα παραμείνουν με νέα φυσικά γραφικά, ωστόσο ο προφυλακτήρας θα έχει πλέον νέα σχεδίαση. Το νέο μοντέλο θα βασιστεί πάνω σε μια παραλλαγή της πλατφόρμας TNGA του νέου Yaris με στόχο να προσφέρει υψηλά επίπεδα πρακτικότητας και άνεσης, ενώ θα έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος αλλά και περισσότερα προστατευτικά στο αμάξωμα με στόχο να υιοθετήσει έναν κάπως πιο «περιπετειώδη» χαρακτήρα, σε μια προσπάθεια να «κλέψει» πωλήσεις από την εξαιρετικά δημοφιλή κατηγορία των compact crossover.

Το πρωτότυπο Aygo X prologue, προλογίζει τη νέα γενιά του μίνι της Toyota. Δυναμικό, με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και Crossover στοιχεία μόνο απαρατήρητο δεν περνά.

Το πρωτότυπο Aygo X prologue, προλογίζει τη νέα γενιά του μίνι της Toyota. Δυναμικό, με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και Crossover στοιχεία μόνο απαρατήρητο δεν περνά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
OPEL