Πρώτη δοκιμή: Ανανεωμένο Citroen C3 Aircross
16 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτη δοκιμή: Ανανεωμένο Citroen C3 Aircross

70.963 Επισκέψεις στο άρθρο (12/8/2021)

Η Citroen περνά το μικρό SUV της στην επόμενη «πίστα» με πιο δυναμική εμφάνιση και περισσότερη τεχνολογία, ενώ διατηρεί στην συνταγή την άνεση που το διακρίνει και την τεράστια οικονομία του diesel κινητήρα, ξεχνώντας παράλληλα τα τέλη κυκλοφορίας.

What is new - Νέα σχεδίαση μπροστά
- LED φώτα από τη «βασική»
- Οθόνη αφής 9 ιντσών
- 1,5 turbo diesel με 110 άλογα
- Από 19.600 ευρώ το diesel (17.750 ευρώ η βενζίνη)
- Περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης
 
Η φιλοσοφία της Citroen θέλει τα μοντέλα της να ξεχωρίζουν σε κάθε κατηγορία και, αναπόφευκτα, αυτό το «κάτι» που έρχεται πρώτα στο μυαλό πλέον μαζί με την άνεση είναι η σχεδίαση. Παρατηρώντας τον διαρκώς αυξανόμενο ανταγωνισμό, λοιπόν, και την τάση των αγορών της Ευρώπης, αλλά και την Ελλάδας, προς τα B-SUV, η Citroen προχώρησε σε μια εκτεταμένη ανανέωση της πρώτης γενιάς του C3 Aircross τόσο στο αισθητικό κομμάτι, όσο και στο τεχνολογικό δίνοντας του τα εχέγγυα να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα. Άλλωστε, το μικρό SUV της Citroen έβαλε τους Γάλλους για τα καλά μέσα στο παιχνίδι σε αυτή την hot κατηγορία, καθώς κατέγραψε περισσότερες από 310.000 πωλήσεις στην αγορά της Ευρώπης, από το 2017 μέχρι σήμερα. Δοκιμάζουμε την πετρελαιοκίνητη έκδοση με τον 1.500άρη κινητήρα των 110 ίππων στην πλούσια εξοπλιστική έκδοση Shine που κοστίζει 21.400 ευρώ (από 19.600 ευρώ το diesel).

Τραβά τα βλέμματα με τον δυναμισμό του
Οι σχεδιαστές της Citroen άλλαξαν ριζικά το «πρόσωπο» του C3 Aircross αντλώντας έμπνευση για το facelift από το πρωτότυπο Citroen CXperience. Έτσι, το μικρό, γαλλικό SUV έρχεται με έναν πλήρως ανανεωμένο πρόβολο που περιλαμβάνει νέο προφυλακτήρα και μάσκα, μεγαλύτερο κεντρικό αεραγωγό, καθώς και νέους -στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις- προβολείς LED. Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
moto