10 φωτογραφίες »

Ειδική έκδοση Ice White για τις Ford Mustang και Mach-E

3.556 Επισκέψεις στο άρθρο (20/8/2021)

Μία νέα κοινή έκδοση για τις Mustang και Mustang Mach-E, ανακοίνωσε η Ford, η οποία συνδέει το θρυλικό Coupe με το ηλεκτρικό SUV, μέσω της έκδοσης Ice White!

Για όλα τα πράγματα στη ζωή υπάρχει η πρώτη φορά και αυτό ακριβώς συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση με τις Ford Mustang και Mustang Mach-E. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τόσο το θρυλικό Coupe, όσο και το αμιγώς ηλεκτρικό SUV αποκτούν μία νέα κοινή ειδική έκδοση που χαρακτηρίζεται από λευκό χρώμα και για αυτό το λόγο ονομάζεται Ice White.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Αν και μιλάμε για την ίδια έκδοση, μεταξύ των μοντέλων υπάρχουν μικρές διαφορές που δύσκολα μπορούν να εντοπιστούν με την πρώτη ματιά. Η κλασική Mustang διαθέτει μια ειδική εξωτερική λευκή βαφή με την ονομασία Oxford White. Το μοντέλο πατάει σε ζάντες 19 ιντσών, ενώ στο πίσω μέρος των μπροστινών φτερών φέρει το λογότυπο Oxford White και στο πίσω μέρος εξοπλίζεται με διαυγή φώτα LED. Το εσωτερικό καλύπτεται από τον συνδυασμό μαύρου και άσπρου (Oxford White) χρώματος, ενώ την εμφάνισή τους κάνουν και οι αλουμινένιες πινελιές.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto