7 φωτογραφίες »

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio τιμούν την 6C 2500 SS Coupe

78.906 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2021)

Μία νέα ειδική και περιορισμένη έκδοση των Giulia και Stelvio κυκλοφόρησε η Alfa Romeo, την οποία και ονόμασε «6C Villa d'Este».

Θέλοντας να τιμήσει την 6C 2500 SS Coupé η οποία παράχθηκε σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και είχε εντυπωσιάσει στο Concorso d'Eleganza di Villa d'Este το 1949, κερδίζοντας το Referendum Grand Prix, η Alfa Romeo αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα ειδική έκδοση«6C Villa d'Este» και να την προσφέρει στις Giulia και Stelvio.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Κοινό χαρακτηριστικό το σκούρο κόκκινο χρώμα
Αμφότερα τα μοντέλα λαμβάνουν στο εξωτερικό τους ένα εντυπωσιακό ρετρό κόκκινο χρώμα, το οποίο αποτελεί αναφορά στην 6C 2500 SS Coupé. Η Stelvio πατάει στις κλασικές ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών της Alfa Romeo, ενώ η Giulia διαθέτει διαφορετικό σετ ζάντες 18 ιντσών με πέντε διπλές ακτίνες.
 
Πλούσιος βασικός εξοπλισμός
Στο εσωτερικό βρίσκουμε το έμβλημα «6C Villa d'Este» κεντημένο στα μπροστινά προσκέφαλα και στο ταμπλό. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα με μπεζ δερμάτινη ταπετσαρία, αλουμινένια paddles, αυτόνομα συστήματα οδήγησης δευτέρου επιπέδου, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες στάθμευσης και ασύρματο pad φόρτισης.       
 
Βενζίνη ή ντίζελ ο κινητήρας
Η Giulia 6C Villa d'Este μπορεί να παραγγελθεί είτε με τον 2,2 τουρμποντίζελ κινητήρα απόδοσης 190 ίππων, είτε με τον 2λιτρο βενζίνης με ισχύ 200 ίππους. Ανεξάρτητα από την επιλογή η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων. Σε ότι αφορά την Stelvio 6C Villa d'Este οι επιλογές στους κινητήρες είναι ο 2,2 turbodiesel απόδοσης 210 ίππων ή ο 2,0 λίτρων βενζίνης με 280 άλογα. Το ιταλικό SUV προσφέρεται αποκλειστικά με κίνησης στους τέσσερις τροχούς και αυτόματο οκτατάχυτο κιβώτιο.
 
Δεν ανακοινώθηκαν τιμές
Η Alfa Romeo δεν δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα των δύο μοντέλων.

Τιμούν το παρελθόν τους!
Μία νέα ειδική και περιορισμένη έκδοση των Giulia και Stelvio κυκλοφόρησε η Alfa Romeo, την οποία και ονόμασε «6C Villa d'Este», χάρη στην 6C 2500 SS Coupé.
Σε «ψήνει» κάποια από τις δύο;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
OPEL