7 φωτογραφίες »

To Nissan GT-R Track edition engineered by NISMO T-spec.

Πρεμιέρα για δύο νέες εκδόσεις του Nissan GT-R!

5.830 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2021)

Το νεότερο GT-R παρουσίασε σήμερα η Nissan, με τον «Godzilla» να έρχεται σε δύο ειδικές και περιορισμένες εκδόσεις!

Η Nissan είχε προαναγγείλει την παρουσίαση ενός νέου GT-R και πράγματι αυτό έκανε σήμερα, συστήνοντας στο κοινό ένα ανανεωμένο μοντέλο το οποίο θα παραχθεί σε δύο ειδικές και περιορισμένες σε μονάδες εκδόσεις, που θα αφορούν την εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας. Ο λόγος για τις GT-R Premium Edition T-spec και GT-R Track Edition Engineered by NISMO T-spec.

To Nissan GT-R Premium edition T-spec.

To Nissan GT-R Premium edition T-spec.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Ειδικά εξοπλισμένες
Οι δύο περιορισμένες εκδόσεις T-spec είναι ειδικά εξοπλισμένες με αποκλειστικά κεραμικά φρένα, αεροτομή από ανθρακονήματα, αποκλειστικό καπό και αποκλειστικό σήμα για τα δύο άκρα του αυτοκινήτου. Δύο νέα χρώματα αμαξώματος, το Midnight Purple και το Millennium Jade, προστέθηκαν στις επιλογές T-spec. Το Midnight Purple είναι μια προηγμένη έκδοση του χρώματος που χρησιμοποιήθηκε στις προηγούμενες γενιές GT-R, ενώ το Millennium Jade προσφέρει μία ήρεμη αλλά ισχυρή παρουσία.
 
Αποκλειστικό εσωτερικό
Το Nissan GT-R Premium Edition T-spec διαθέτει επίσης αποκλειστικό εσωτερικό σχεδιασμό, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου σε χάλκινη απόχρωση και ειδική ανάρτηση. Από την άλλη, όντας σχεδιασμένο με έμφαση στην αυξημένη απόδοση, το GT-R Track Edition που φέρει την υπογραφή του τμήματος NISMO είναι εξοπλισμένο με αποκλειστική οροφή από ανθρακονήματα και πίσω πόρτα (πορτμπαγκάζ).
 
Καμία αλλαγή στον κινητήρα
Σε ότι αφορά το κομμάτι του κινητήρα, εκεί τα πράγματα δεν έχουν διαφοροποιηθεί. Ως εκ τούτου ο twin-turbo 3,8 λίτρων κινητήρας βενζίνης παραμένει ανέγγιχτος στη θέση του προσφέροντας 573 ίππους. Η κίνηση διοχετεύεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Με κλήρωση οι αγοραστές! 
Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά έχουν προγραμματιστεί προς πώληση 100 μονάδες των μοντέλων περιορισμένης έκδοσης, με τους τυχερούς αγοραστές να επιλέγονται με κλήρωση!

Ο «Godzilla» επέστρεψε.
Το νεότερο GT-R παρουσίασε σήμερα η Nissan, με τον «Godzilla» να έρχεται σε δύο ειδικές και περιορισμένες σε μονάδες εκδόσεις!
Οι αγοραστές θα αποφασιστούν κατόπιν κλήρωσης! Δίκαιο ή άδικο;
 
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto