Δοκιμή: Ήπια υβριδικό Kia Stonic με 100 PS
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Ήπια υβριδικό Kia Stonic με 100 PS

97.258 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2022)

Το ήπια υβριδικό Kia Stonic είναι το πιο οικονομικό μικρό SUV βενζίνης χάρη στις τεχνολογίες που ενσωματώνει, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να είναι fun στο δρόμο και να συνοδεύεται από εξαιρετικό πακέτο after sales υπηρεσιών.

Δεν καίει τίποτα και στρίβει σαν χάτσμπακ

Το ανανεωμένο Kia Stonic έκλεισε την περασμένη χρονιά με πρωτιά σε πωλήσεις λιανικής στην κατηγορία του και πέμπτο συνολικά, ενώ και φέτος συνεχίζει ακάθεκτο διατηρώντας την 3η θέση στα B-SUV. Επίτευγμα που γίνεται ακόμα πιο σημαντικό αν αναλογιστούμε με ποια μοντέλα έχει να ανταγωνιστεί. Φυσικά, η επιτυχία του δεν είναι τυχαία. Ανεξαρτήτου έκδοσης διαμορφώνει ένα πολύ value for money πακέτο, ενώ παράλληλα, όπως έχει αποδειχθεί από τη μεγάλη έρευνα του AutoCheck, η Kia προσφέρει κορυφαίες after sales υπηρεσίες, με προεξάρχον στοιχείο την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση και τα 5 χρόνια δωρεάν service.
 

Μοντέρνο και δυναμικό με τιμή από 21.040 ευρώ

Στην περίπτωσή μας δοκιμάζουμε την ίσως πιο ενδιαφέρουσα έκδοσή έκδοση κινητήρα, με τον ήπια υβριδικό 1.000άρη τούρμπο κινητήρα των 100 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με το έξυπνο χειροκίνητο κιβώτιο iMT. Προσφέρεται στην δεύτερη εξοπλιστική έκδοση Optimum έχει κόστος από  21.040 ευρώ και από πλευράς εξοπλισμού κρίνεται πλήρης, προσφέροντας μεγάλη οθόνη αφής 8΄΄ και όλες τις απαραίτητες ευκολίες.

Σχεδιαστικά δεν αλλάζει κάτι από τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας, με το σχετικά κόμπακτ αμάξωμα μήκους 4.140 χλστ. να διατηρεί το νεανικό προφίλ του και τη δυναμική εμφάνιση. Ειδικά δε στην GT-Line έκδοση της δοκιμής μας (από 23.040 ευρώ), ο δυναμισμός τονίζεται ακόμη περισσότερο μέσω της διπλής απόληξης, των τριών οπών στο μπροστά προφυλαχτήρα, των λεπτομερειών χρωμίου  και των ζαντών αλουμινίου 17''.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw