Τοyota Corolla: Αναβαθμίστηκε σε τεχνολογία και στυλ
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τοyota Corolla: Αναβαθμίστηκε σε τεχνολογία και στυλ

14.681 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2021)

Η Toyota Corolla θα καλωσορίσει το 2022 αναβαθμισμένη με πιο εξελιγμένο σύστημα ψυχαγωγίας, νέα χρώματα, καινούριες ζάντες και μια ακόμη πιο πλούσια σε εξοπλισμό ειδική έκδοση Trek.

Αναβαθμίσεις φέρνει μαζί για το 2022 η Toyota Corolla

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

H Τοyota έχει πουλήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια μονάδες Corolla παγκοσμίως, ωστόσο διαρκώς, ψάχνει τρόπους για να βελτιώσει τον εκπρόσωπό της στην κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών. Έτσι, για το 2022, η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε τις αναβαθμίσεις που θα φέρει μαζί της η Corolla που διατίθεται σε hatchback, σεντάν και Touring Sports αμαξώματα.

Πιο εξελιγμένο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 8 ιντσών

Η Corolla θα λάβει το νέας γενιάς σύστημα infotainment της φίρμας που προσφέρει μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας και γίνεται πλέον πιο εύχρηστο από τον οδηγό  H οθόνη έχει μέγεθος 8 ίντσες (συμβατή με Android Auto και Apple CarPlay) και εξοπλίζεται με πιο ισχυρό επεξεργαστή που είναι 2,4 φορές πιο γρήγορος σε σχέση με τον τωρινό. Επίσης, ο οδηγός μπορεί μέσω φωνητικών εντολών να ενεργοποιήσει λειτουργίες πολυμέσων ή να ανοίξει και να κλείσει τα παράθυρα του αυτοκινήτου. Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας θα προσφερθεί ως στάνταρ στις πλούσιες εκδόσεις, στην έκδοση GR Sport και στην πιο περιπετειώδη Trek.

Νέα χρώματα για hatchback και wagon - Nέο σχέδιο ζάντας για το σεντάν

H Corolla θα προσφέρεται πλέον με δύο νέα χρώματα Platinum White Pearl και Silver Metallic που μπορούν να συνδυαστούν με δεύτερο χρώμα στις εκδόσεις hatchback και Touring Sports. Το σεντάν επίσης λαμβάνει νέες ζάντες 17 ιντσών.

Μόνο με τον υβριδικό 2λιτρο κινητήρα η νέα Trek Special Edition

Η Toyota ανακοίνωσε επίσης πως επεκτείνει την συνεργασία της με την εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων Τrek μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022. Η φίρμα μάλιστα λανσάρει μια νέα Trek Special Edition που βασίζεται στην τωρινή Τοuring Sports Trek αλλά περιλαμβάνει πλέον περισσότερο εξοπλισμό, όπως νέες 18άρες ζάντες αλουμινίου, πλαίσιο παραθύρων με χρώμιο, piano black χερούλια στις θύρες, επένδυση από μαύρο δέρμα και μοναδικό φινίρισμα στον πίνακα οργάνων και τις μπροστινές θύρες. Η Trek έκδοση θα συνδυάζεται πλέον αποκλειστικά με το υβριδικό κινητήριο σύνολο που έχει ως βάση τον 2λιτρο κινητήρα βενζίνης και αποδίδει 184 άλογα, ενώ, σε σχέση με πριν, θα έχει κατά 20 χιλιοστά περισσότερη απόσταση από το έδαφος.

Ξεκινούν οι παραγγελίες

Οι παραγγελίες για την αναβαθμισμένη Corolla θα ξεκινήσουν πριν τα τέλη του τωρινού μήνα, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν στα τέλη ερχόμενου Ιανουαρίου.

Η Toyota γέμισε με καλούδια την Corolla
- Πιο εξελιγμένο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 8 ιντσών
- Νέα χρώματα για hatchback και wagon, νέα ζάντα για το σεντάν
- Μόνο με τον υβριδικό 2λιτρο κινητήρα η Trek Special Edition
- Ξεκινούν οι παραγγελίες πολύ σύντομα
Πώς βλέπετε τις αναβαθμίσεις που έδωσε στο ιαπωνικό μικρομεσαίο η Toyota;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto