" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  22/4/2005

Το νέο πρόσωπο του Audi A3

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/4/2005
Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση του A3 Sportback, της 5θυρης έκδοσης του μικρομεσαίου γερμανικού αυτοκινήτου, η Audi έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία και τις πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου 3θυρου A3. Το αυτοκίνητο απέκτησε πλέον την ίδια μάσκα με την 5θυρη έκδοση.

Βασική αλλαγή του ανανεωμένου μοντέλου είναι το ενιαίο τμήμα με τις γρίλιες του ψυγείου, το οποίο πλαισιώνεται από μια παραλληλόγραμμη λωρίδα στο χρώμα του αλουμινίου. Έτσι η αλλαγή αυτή οδήγησε στην επανασχεδίαση του μπροστινού προφυλακτήρα, ο οποίος περιλαμβάνει πλέον δύο μεγάλους αεραγωγούς με ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης.

Επιπλέον νέο στοιχείο αποτελεί και η δυνατότητα επιλογής του πακέτου αεροδυναμικών βοηθημάτων και αξεσουάρ «S Line» της quattro GmbH, που τονίζει τον σπορτίφ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Εσωτερικά μοναδική αλλαγή αποτελεί το νέο τιμόνι, το οποίο πλέον διαθέτει στο κέντρο του τη σχεδίαση της νέας μάσκας. Τέλος αξίζει να τονισθεί και η ύπαρξη ενός πιο εξελιγμένου ESP, το οποίο ενσωματώνει ένα νέο σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού σε δύσκολες καταστάσεις.


περισσότερα »

AUDI - Τελευταία νέα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - Τελευταία νέα