• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  5/3/2007

Opel Gran Turismo Coupe Concept

Διαβάστηκε από 8259 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/3/2007
Ένα πρωτότυπο κουπέ με την ονομασία Gran Turismo θα παρουσιάσει η Opel στη Γενεύη. Η δυναμική του σχεδίαση αποτελεί δημιουργία του επικεφαλή σχεδιασμού της GM στην Ευρώπη, Bryan Nesbitt και ενσωματώνει αρκετά από τα στοιχεία που θα δούμε στα μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας.

Αντίθετα με αρκετά στοιχεία της εξωτερικής του σχεδίασης που μάλλον δεν θα περάσουν στην παραγωγή (όπως π.χ. οι τριγωνικές εξατμίσεις που «βγαίνουν μέσα από προφυλακτήρα) το εσωτερικό του Gran Turismo εμφανίζεται πολύ κοντά στην τελική του μορφή.
Οι επενδύσεις αλουμινίου σε πόρτες, κεντρική κονσόλα και τιμόνι σε συνδυασμό με το κόκκινο φωτισμό των οργάνων δημιουργούν μία σπορτίφ και παράλληλα πολυτελή ατμόσφαιρα.
Η κεντρική κονσόλα με την έγχρωμη οθόνη στο πάνω μέρος και τα μεγάλα κουμπιά για το έλεγχο του κλιματισμού και του συστήματος ψυχαγωγίας, εμφανίζεται αρκετά τακτοποιημένη. Οι διαστάσεις του πρωτότυπου είναι αρκετά μεγάλες με το μήκος να ανέρχεται κοντά στα 4,8 μέτρα.

Η κορυφαία έκδοση του μοντέλου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα φέρει κάτω από το καπό της ένα 6κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο σύνολο με απόδοση κοντά στους 300 ίππους, ενώ η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς (κίνηση στους πίσω για τις μικρότερες εκδόσεις). Το κιβώτιο θα είναι χειροκίνητο 6 σχέσεων. Περισσότερα στοιχεία για το νέο κουπέ της Opel θα έχουμε στη διάθεσή μας σε λίγες ημέρες.


περισσότερα »

OPEL - Τελευταία νέα

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - Τελευταία νέα