" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  1/6/2007

Πακέτο M Sport για την Χ5 4.8i

Διαβάστηκε από 6047 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/6/2007
Πλέον και η X5 θα στολίζεται με το θρυλικό σήμα «Μ» αφού η βαυαρική φίρμα προχώρησε στη διάθεση ανάλογου σπορ πακέτου και για το μεγάλο της SAV, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά. Το πακέτο M περιλαμβάνει αισθητικές αλλαγές αλλά και διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση.Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες οι προφυλακτήρες διαθέτουν τώρα επιθετικότερη σχεδίαση οι ζάντες είναι 19 ιστών (προαιρετικά 20), ενώ οι τονισμένοι θόλοι των τροχών υιοθετούν επίσης τη χαρακτηριστική σχεδίαση M.

Oι εμπρός και πίσω τροχοί (και με τις δύο διαστάσεις) εφοδιάζονται με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων, σχεδιασμένα αποκλειστικά για τη BMW X5. Τα αλουμινένια πλαίσια παραθύρων και οι ράγες οροφής BMW Individual ολοκληρώνουν την εξωτερική εικόνα της X5. Η ανάρτηση διαθέτει διαφορετικό set up για ακόμη καλύτερη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στις υψηλές ταχύτητες.

Εντός της X5 έχει τοποθετηθεί ένα δερμάτινο τιμόνι «M», σπορ καθίσματα για οδηγό και συνοδηγό ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, και αλουμινένιες επενδύσεις σε πολλά σημεία του εσωτερικού. Η γερμανική εταιρεία προχώρησε στη διάθεση του πακέτου «Μ Sport» καθώς το 90% των μέχρι τώρα παραγγελιών αφορούσαν την έκδοση Sport.

Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στο κοινό σε έξι διαφορετικά χρώματα Alpine White, Black Sapphire, Carbon Black, Monaco Blue, Space Grey, Titanium Silver), ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά το πακέτο θα προσφέρεται και στις Χ5 με τα μικρότερα μηχανικά σύνολα.


περισσότερα »

BMW - Τελευταία νέα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - Τελευταία νέα