Το νέο Cruze Eco θα χρησιμοποιεί υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,4 λίτρων με 138 ίππους
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Cruze Eco θα χρησιμοποιεί υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,4 λίτρων με 138 ίππους

Στη Νέα Υόρκη τα Cruze Eco και RS

(30/3/2010)

Μέσα στις επόμενες μέρες η Chevrolet θα παρουσιάσει τις εκδόσεις Eco και RS του γνωστού Cruze. Στην περίπτωση της έκδοσης Eco το μικρομεσαίο σεντάν της αμερικάνικης φίρμας θα έχει διάφορα τεχνικά στοιχεία για τη μείωση της κατανάλωσης, ενώ στην έκδοση RS θα «δείχνει» πιο γρήγορο.

Στην έκθεση της Νέας Υόρκης θα παρουσιάσει η Chevrolet την πιο οικονομική έκδοση του Cruze. Πρόκειται για την έκδοση Cruze Eco που θα φορά τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1,4 λίτρων με τους 138 ίππους της GM που συναντήσαμε και στο νέο Opel Astra. Οι τελικές μετρήσεις του αυτοκινήτου δεν έχουν ολοκληρωθεί όμως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα 0-100 χ.α.ω. θα ολοκληρώνονται σε 9 δλ. ενώ η μέση τιμή κατανάλωσης θα είναι τα 5,8 λίτρα/100 χιλιόμετρα. Αυτή επιτυγχάνεται με 6 σημαντικές βελτιώσεις στο αμάξωμα. Πρόκειται για: ένα σύστημα που ανοίγει και κλείνει την παροχή αέρα στο εμπρός μέρος όταν η ψύξη του κινητήρα δεν είναι απαραίτητη, μικρότερες εισαγωγές αέρα στο πάνω μέρος της εμπρός μάσκας επίσης για μικρότερη αντίσταση του αέρα, βελτιωμένη αεροδυναμική στο κάτω μέρος της εμπρός μάσκας που συνδυάζεται με πάνελ επίσης στο κάτω μέρος του αμαξώματος και πίσω αεροτομή για τη συνολική βελτίωση της ροής του αέρα πάνω και κάτω από το αμάξωμα, χαμηλωμένο αμάξωμα (δεν αναφέρεται πόσα χιλιοστά), μακρύτερες σχέσεις στο εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, και τέλος νέες ζάντες με αεροδυναμική σχεδίαση μεγέθους 17 ιντσών και ελαστικά χαμηλής αντίστασης.

Η έκδοση RS αποτελεί εξοπλιστικό πακέτο με σπορτίφ στοιχεία

Η έκδοση RS αποτελεί εξοπλιστικό πακέτο με σπορτίφ στοιχεία

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Παράλληλα η Chevrolet θα παρουσιάσει και το εξοπλιστικό πακέτο RS το οποίο θα αφορά τις εκδόσεις LT και LTZ και περιλαμβάνει ελαφρώς διαφοροποιημένους προφυλακτήρες με αεροδυναμικά βοηθήματα εμπρός/πίσω, νέα πλευρικά μαρσπιέ, τις ενδείξεις RS στο αμάξωμα, λεπτομέρειες χρωμίου στα όργανα του εσωτερικού, και νέο φωτισμό.
Toyota
moto