H δυνατότερη έκδοση του Mondeo με τον δίλιτρο υπετροφοδοτούμενο κινητήρα EcoBoost των 240 ίππων
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H δυνατότερη έκδοση του Mondeo με τον δίλιτρο υπετροφοδοτούμενο κινητήρα EcoBoost των 240 ίππων

Ανανέωση για το Ford Mondeo

(28/6/2010)

Ανανέωση τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά ανακοινώνει η Ford για το Mondeo, καθώς και πιο ισχυρούς κινητήρες. Έτσι μετά την παρουσίαση του δίλιτρου κινητήρα με τα 203 άλογα, αυτός θα φτάσει ακόμη πιο ψηλά αποδίδοντας 240 ίππους, ενώ ο πετρελαιοκινητήρας θα φτάσει τους 200 ίππους.

H Ford έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Mondeo πριν από την επίσημη παρουσίαση του στην έκθεση της Μόσχας, που θα γίνει στο τέλος του Αυγούστου. Εμπρός λοιπόν, έχουν αλλάξει τόσο το πάνω γκρίλ της μάσκας όσο και η μεγάλη εισαγωγή αέρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος. Επίσης υπάρχουν νέα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, ενώ την ίδια τεχνολογία συναντάμε και στα πίσω φωτιστικά σώματα. Όσον αφορά στο εσωτερικό του μοντέλου, δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες όμως γίνεται λόγος για νέο σχεδιασμό στην κεντρική κονσόλα, επανασχεδιασμένες επενδύσεις στις πόρτες με επίσης νέα χερούλια, και τέλος νέες επενδύσεις. Επίσης θα υπάρχει νέος φωτισμός τεχνολογίας LED, καθώς και νέο σύστημα πλοήγησης καθώς και επιπλέον σύστημα ήχου υψηλής απόδοσης (ισχύος 265 watt).

Το μοντέλο είναι πιο δυναμικό, ενώ χρησιμοποιεί και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη

Το μοντέλο είναι πιο δυναμικό, ενώ χρησιμοποιεί και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μετά την παρουσίαση του δίλιτρου υπετροφοδοτούμενου κινητήρα τεχνολογίας EcoBoost με τους 203 ίππους, η γκάμα του Mondeo θα εξοπλιστεί με μια ακόμη πιο δυνατή έκδοση του η οποία θα αποδίδει 240 ίππους. Η εταιρεία μάλιστα αναφέρει ότι παρόλη την αύξηση της ιπποδύναμης οι εκπομπές ρύπων CO2 θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα με αυτούς της έκδοσης με τους 203 ίππους (179 γρ./χιλιόμετρο). Η γκάμα ολοκληρώνεται με το επίσης υπετροφοδοτούμενο σύνολο Duratorq των 2,2 λίτρων πετρελαίου του οποίου η ιπποδύναμη φτάνει τους 200 ίππους (αύξηση 12%). Το αυτοκίνητο θα εφοδιάζεται με το εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που η Ford ονομάζει PowerShift.
Hyundai
NISSAN