Πολλές οι νέες λεπτομέρειες όπως οι μαύρες εισαγωγές στη μάσκα, όμως υπάρχει και μηχανική βελτίωση στην περίπτωση της Turbo

Πολλές οι νέες λεπτομέρειες όπως οι μαύρες εισαγωγές στη μάσκα, όμως υπάρχει και μηχανική βελτίωση στην περίπτωση της Turbo

Επίσημη βελτίωση για την Panamera

(19/8/2010)

Δεν πρόκειται για κάποια μετατροπή από ανεπίσημο βελτιωτή, από αυτές που κυκλοφορούν σε πληθώρα στην αγορά. Αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με αύξηση της ιπποδύναμης από την ίδια την Porsche, και στα πλαίσια πάντα των νέων πακέτων customizing που αυτή προσφέρει για τους πελάτες της.

Ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο η γερμανική φίρμα θα προσφέρει πολλαπλά προγράμματα «εξατομίκευσης» (customizing) για τη σειρά των Panamera, τα οποία περιλαμβάνουν αισθητικές αλλαγές, αλλά και αύξηση ιπποδύναμης στην περίπτωση της Turbo. Στην περίπτωση λοιπόν της ταχύτερης Panamera, το πακέτο Powerkit, περιλαμβάνει ανανέωση του κινητήρα (νέα τούρμπο) με αύξηση της ιπποδύναμης από τους 500 στους 540 ίππους και της ροπής στα 750 Nm (800 Nm σε λειτουργία overboost). Με το πακέτο αυτό η Panamera Turbo θα επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100 χ.α.ω. σε μόλις 3,9 δλ. (0,1 δλ. ταχύτερα από την κανονική Turbo) ενώ η τελική της ταχύτητα θα φτάνει τα 305 χ.α.ω. με το συνολικό κόστος να ανέρχεται στα 16.695,70 ευρώ επιπλέον της τιμής του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κατά τα λοιπά και πάντα στα πλαίσια του προγράμματος customizing, η Porsche διαθέτει και το «Sport Design Package» για την υπόλοιπη γκάμα των Panamera. Αυτό θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες όπως: οι μοναδικοί χρωματισμοί στο εμπρός μέρος, με μαύρες εισαγωγές αέρα, και επίσης νέους χρωματισμούς αντίστοιχα σε λεπτομέρειες του πίσω μέρους, πλευρικά μαρσπιέ, και ζάντες μεγέθους 20 ιντσών.
Mercedes
moto