Η πιθανή μορφή της Porsche 356 (ανεπίσημη φωτογραφία)
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η πιθανή μορφή της Porsche 356 (ανεπίσημη φωτογραφία)

Σχεδόν έτοιμη η «μικρή» Porsche: 356!

(22/11/2010)

Οι φήμες έχουν ξεκινήσει ήδη από το 2009, και την παρουσίαση του VW Bluesport. Έκτοτε η Porsche παίζει «κρυφτούλι», τη μια χρησιμοποιώντας τον κωδικό 914, και την άλλη αναφέροντας ότι πρόκειται για την 356! Mετά όμως τις τελευταίες δηλώσεις του CEO της φίρμας, φαίνεται ότι η 356 είναι η πιο πιθανή επιλογή.

Στην έκθεση του Λος ¶ντζελες ο Matthias Müller (CEO της Porsche) ανέφερε σε σχετικές δηλώσεις του ότι το μοντέλο το οποίο θα φέρει το ιστορικό όνομα της 356, ήδη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης στο κέντρο ερευνών της φίρμας στο Weissach. Το κεντρομήχανο όχημα θα παίξει το ρόλο της αναβίωσης του ιστορικού αυτοκινήτου της δεκαετίας του 1950, ενώ θα βασίζεται στην πλατφόρμα την οποία χρησιμοποιεί και το μοντέλο Bluesport της VW. Σύμφωνα με τον Müller, τα πρωτότυπα της 356 βρίσκονται σε προχωρημένη μορφή, ενώ οι ανεπίσημες φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου δείχνουν πως μπορεί να είναι η τελική της μορφή.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί σε δύο χρόνια, ενώ τα πρωτότυπα εξέλιξης έχουν ήδη κατασκευαστεί

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί σε δύο χρόνια, ενώ τα πρωτότυπα εξέλιξης έχουν ήδη κατασκευαστεί

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το μοντέλο θα ντεμπουτάρει σε δύο χρόνια, και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Müller: «Έχουμε ήδη κατασκευάσει ένα πρωτότυπο βασισμένο στο VW Bluesport, το οποίο όμως δεν μπορούμε να δείξουμε στο κοινό ακόμη»! ενώ συνέχισε: «Όταν παρουσιάσουμε το πρωτότυπο, δεν θα διαφέρει σχεδόν καθόλου από την τελική μορφή του μοντέλου. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πολλές διαφορετικές ιδέες από τους σχεδιαστές μας. Ιδέες που ακόμη κι’ αν δεν χρησιμοποιηθούν στην 356, θα τις δείτε στις Porsche των επόμενων 10 ετών»! Την ίδια στιγμή ο Müller ανέφερε ότι η εταιρεία έχει στα σκαριά έναν ολοκαίνουργιο τετρακύλινδρο boxer κινητήρα στα 2,4 λίτρα που θα χρησιμοποιηθεί στις Boxster/Cayman, σε ατμοσφαιρική και υπερτροφοδοτούμενη μορφή.
Toyota
test center