Nέα άτοκη χρηματοδότηση Chevrolet
Διαβάστηκε από 6107 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/2/2012
Ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον άτοκο πρόγραμμα παρουσίασε η Chevrolet. Oνομάζεται «50-50» και προϋποθέτει 50% προκαταβολή και εξόφληση σε διάστημα 50 μηνών.
To νέο άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης γίνεται σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και ονομάζεται “50-50” καθώς προϋποθέτει την καταβολή του 50% της αξίας του αυτοκινήτου και την αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού σε έως και 50 άτοκες δόσεις.
Παράλληλα, συνεχίζεται το πρόγραμμα προσφορών για τα 100 χρόνια Chevrolet που προβλέπει σημαντικές εκπτώσεις για όλα τα μοντέλα της φίρμας, πέρα από το όφελος που μπορεί να έχει κανείς από την απόσυρση του παλιού του αυτοκινήτου. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης της Chevrolet μπορεί να επιλέξει μεταξύ της έκπτωσης ή του άτοκου διακανονισμού. Ωστόσο, για τις πλέον σημαντικές και εμπορικές εκδόσεις μπορεί κανείς να επωφεληθεί ταυτόχρονα τόσο της έκπτωσης όσο και των άτοκων δόσεων. Για παράδειγμα η βασική έκδοση του Spark μπορεί να αποκτηθεί άτοκα με 78 ευρώ τον μήνα, ενώ στην κορυφαία του έκδοση (1.2 LT) μπορεί κανείς να πάρει και την έκπτωση και το “50-50”, με την δόση να διαμορφώνεται στα 106 ευρώ άτοκα.
Αντίστοιχα, οι άτοκες δόσεις για τα υπόλοιπα μοντέλα διαμορφώνονται ως εξής: για το Aveo από 114 ευρώ, για το Cruze από 129 ευρώ και για το Orlando από 185 ευρώ τον μήνα.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: CHEVROLET,

περισσότερα νέα & άρθρα »
CHEVROLET - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήγε με Camaro στο χωριό για να Camar-ώσουν να ντριφτ του

Νέα Chevrolet Corvette E-Ray: Υβριδική, τετρακίνητη & με 655 άλογα

Corvette (C7) «πιστολιάζει» περιπολικό και εξαφανίζεται

Αυτός είναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος στη Γη... με όπισθεν!

Πάψε να ουρλιάζεις καλό μου, δική σου ήταν η Camaro;

Silverado EV: Το 1ο ηλεκτρικό Pick-Up της Chevrolet (+vid)

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ford Puma δυναμικές επιδόσεις με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό

Ποιο είναι το δημοφιλέστερο βαν της Ευρώπης;

Ποιο έχει το κορυφαίο πορτ μπαγκάζ των μικρών SUV;

Πριν απΆ όλα… δυνατός κινητήρας