Η τιμή του νέου Audi A3 Sportback g-tron
Διαμορφώνεται στα 26.040 ευρώ (με απόσυρση).
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η τιμή του νέου Audi A3 Sportback g-tron Διαμορφώνεται στα 26.040 ευρώ (με απόσυρση).

Διαθέσιμο το Audi A3 g-tron

11.582 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2014)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Αudi λανσάρει στη χώρα μας την έκδοση του A3 που μπορεί να κινείται με φυσικό αέριο, σε τιμές που ξεκινούν από 26.040 με απόσυρση.

Το νέο A3 Sportback g-tron αποτελεί την πρώτη πρόταση της Audi στα premium μικρομεσαία αυτοκίνητα. Για την κίνηση του αυτοκινήτου φροντίζει το 1.400αρη TFSI μοτέρ της εταιρείας, όπου για την περίσταση αποδίδει 110 ίππους και 200 Nm ροπής. Το μοντέλο μπορεί να κινείται με φυσικό αέριο έχοντας κατανάλωση 3,2 κιλά φυσικού/100 χλμ. (δηλαδή με κόστος 1 ευρώ/κιλό χρειάζεται 3,2 ευρώ για κάθε 100 χλμ.). 
Τόσο η χειροκίνητη έκδοση του μοντέλου, όσο και εκείνη που εξοπλίζεται με το αυτόματο κιβώτιο απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας. Επίσης, σύμφωνα με την Audi το γερμανικό πολυτελές μικρομεσαίο μοντέλο έχει συνδυαστική αυτονομία που φτάνει τα 1.300 χλμ., καθώς εκτός από τα 2 δοχεία CNG, συνολικής χωρητικότητας 14,4 κιλών, διαθέτει και ρεζερβουάρ βενζίνης 50 λίτρων. Έτσι, μόλις τελειώσουν τα αποθέματα φυσικού αερίου, ο κινητήρας συνεχίζει να λειτουργεί με βενζίνη, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τους επιβάτες και τον οδηγό. 
 Η τιμή του νέου Audi A3 Sportback g-tron διαμορφώνεται στα 26.040 ευρώ (με απόσυρση) για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο και στα 28.440 ευρώ (με απόσυρση) για εκείνη που εξοπλίζεται με το κιβώτιο S-tronic. Επίσης, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, το αυτοκίνητο καλύπτεται από 5ετη εγγύηση. Τέλος, στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων, πλήρες σετ αερόσακων, προβολείς ομίχλης, υπολογιστής ταξιδίου, ζάντες αλουμινίου κα.

Το νέο A3 g-tron αποτελεί την πρώτη πρόταση της Audi στα premium μικρομεσαία μοντέλα (διατίθεται μόνο στη 5θυρη έκδοση Sportback).

Το νέο A3 g-tron αποτελεί την πρώτη πρόταση της Audi στα premium μικρομεσαία μοντέλα (διατίθεται μόνο στη 5θυρη έκδοση Sportback).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda