Το αφεντικό, δηλαδή η Opel, τρελάθηκε. Δείτε πόσο δίνει το Corsa με το κλειδί στο χέρι.

Το αφεντικό, δηλαδή η Opel, τρελάθηκε. Δείτε πόσο δίνει το Corsa με το κλειδί στο χέρι.

Νέα φοβερή τιμή για το Corsa

13.975 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2015)

Η Opel ανακοίνωσε μία ασύλληπτη προσφορά για το νέο Corsa, καθώς το προσφέρει πλέον στην έκδοση 1,2 πιο χαμηλά από ποτέ με το κλειδί στο χέρι.

Η πέμπτη γενιά Corsa συνεχίζει μία επιτυχημένη ιστορία 32 χρόνων και πλέον προσφέρει μία σειρά από τεχνολογίες και καινοτομίες εναρμονισμένες με τη νέα εποχή και τα νέα δεδομένα που αυτή έφερε.
Το Corsa έχει κορυφαία συνδεσιμότητα με το σύστημα IntelliLink που ενσωματώνει λειτουργίες smartphone, ενώ φέρει καινοτόμα συστήματα υποστήριξης οδηγού προστατεύουν τους επιβάτες. 
Το Opel Corsa είναι πλέον ένα καθιερωμένο bestseller: με τέσσερις γενιές στην 32χρονη ιστορία του, απαριθμεί πάνω από 12,5 εκ πωλήσεις, ενώ μαζί με το Astra, είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της Opel, με αναλογία πάνω από το ένα τέταρτο των πωλήσεων της εταιρίας κάθε χρόνο.
Η Opel τον μήνα αυτό ξεκινάει δυνατό πρόγραμμα προώθησης του Corsa με έμφαση στην πολύ ελκυστική τιμή έναρξης των 10,490 ευρώ «ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ»! Πρόκειται για την έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων με τους 70 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto