Ακόμη πιο ελκυστική κάνει η ελληνική αντιπροσωπεία την αγορά του Peugeot 108 καθώς πλέον συνοδεύεται από άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που προβλέπει μηνιαία δόση 108 ευρώ, ενώ διαθέτει και εγγύηση 5 ε

Ακόμη πιο ελκυστική κάνει η ελληνική αντιπροσωπεία την αγορά του Peugeot 108 καθώς πλέον συνοδεύεται από άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που προβλέπει μηνιαία δόση 108 ευρώ, ενώ διαθέτει και εγγύηση 5 ετών.

Peugeot 108 με 108 ευρώ το μήνα

9.323 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2016)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot ανακοίνωσε νέο προωθητικό πρόγραμμα για το λιλιπούτειο μοντέλο της μάρκας, το οποίο προβλέπει μηνιαία δόση ίση με το... όνομά του, δηλαδή 108 ευρώ το μήνα (άτοκα), ενώ η αγορά του γίνεται ακόμη πιο ελκυστική χάρη και στα 5 χρόνια .

Το Peugeot 108 έχει ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στη χώρα μας εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και η ελληνική αντιπροσωπεία κάνει ακόμη πιο εύκολη και ελκυστική την απόκτησή του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Συγκεκριμένα, διαθέτει πλέον το 108 με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα το οποίο προβλέπει μηνιαία δόση 108 ευρώ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το αυτοκίνητο συνοδεύεται και από 5ετή εγγύηση.

Όσον αφορά τα μηχανικά του σύνολα, εφοδιάζεται είτε με τον 1.000άρη VTi 69 ίππων βενζίνης, είτε με τον 1.200άρη κινητήρα PureTech VTi με απόδοση 82 ίππων, επίσης βενζίνης.

Έδώ μπορείε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή μας για την έκδοση με τον 1,0 λτ. κινητήρα, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τιμές και εξοπλισμό για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw