Εξωτερικά, οι σχεδιαστικές γραμμές ανανεώνονται και γίνονται πιο έντονες και κοφτερές εμπρός και πίσω, έτσι ώστε το μοντέλο να αποκτήσει μια πιο συμπαγή εικόνα.

Εξωτερικά, οι σχεδιαστικές γραμμές ανανεώνονται και γίνονται πιο έντονες και κοφτερές εμπρός και πίσω, έτσι ώστε το μοντέλο να αποκτήσει μια πιο συμπαγή εικόνα.

Οι τιμές του νέου SEAT Leon

8.062 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2017)

Ξεκίνησε η διάθεση του ανανεωμένου SEAT Leon και στη χώρα μας. Από πόσο ξεκινάει και με τι εξοπλιστικά πακέτα διατίθεται; Δείτε τώρα όλα τα στοιχεία για το μικρομεσαίο μοντέλο των Ισπανών.

H SEAT ανακοίνωσε την τιμολογιακή της πολιτική για το νέο Leon, έναν από τους τρεις βασικούς της πυλώνες, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της μάρκας. Το νέο μικρομεσαίο μοντέλο διαθέτει πλούσιο βασικό, αλλά και προαιρετικό εξοπλισμό, κάτι που το κάνει να αποτελεί μια από τις καλές και συμφέρουσες λύσεις στην κατηγορία του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις οι τιμές ξεκινάνε από 13.545 ευρώ για το τρίθυρο με τον κινητήρα των 1200 κ.εκ. απόδοσης 86 ίππων. Στην έκδοση με τον 1.2 λτ. με τους  115 ίππους οι τιμές ξεκινάνε από τις 15.695 ευρώ, η γρήγορη έκδοση FR με τους 180 ίππους από 1800 κ.εκ. ξεκινάει από 19.100 ευρώ ενώ η κορυφαία έκδοση CUPRA με το δίλιτρο TSI σύνολο των 300 ίππων ξεκινάει από τις 27.745 ευρώ. Στα diesel η παλέτα των μηχανικών συνόλων απαρτίζεται από τον γνωστό TDI πετρελαιοκινητήρα του γκρουπ χωρητικότητας 1.6 λτ. απόδοσης 115 ίππων που ξεκινάει από τις 17.045 ευρώ και τον δίλιτρο των 184 ίππων στην έκδοση FR που ξεκινάει από τις 21.295 ευρώ.

Στον τομέα του εξοπλισμού η βασική έκδοση είναι η reference, η επόμενη είναι η style ενώ η πλουσιότερη είναι η x-perience. Επιπλέον, υπάρχουν οι εκδόσεις FR και Cupra που συνδυάζονται με τις αντίστοιχες εκδόσεις κινητήρων.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα στους βενζινοκινητήρες του 1.0 λτ., του 1.8 λτ. και των 2.0 λτ. καθώς και ο πετρελαιοκινητήρας του 1.6 λτ. να συνδυαστούν με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG του ομίλου με επιπλέον 1.500 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center