Δείτε τις πρώτες τιμές που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το νέο Toyota Yaris.

Δείτε τις πρώτες τιμές που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το νέο Toyota Yaris.

Τιμές νέου Toyota Yaris

20.426 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2017)

Οι πρώτες τιμές του νέου Toyota Yaris είναι γεγονός λίγο καιρό μετά το επίσημο λανσάρισμα του μοντέλου. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Το νέο Toyota Yaris ξεκινά την εμπορική του πορεία επί ευρωπαϊκού εδάφους, λίγο μετά και το επίσημο λανσάρισμά του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία ανανέωσης του μοντέλου αποτελεί η προσθήκη του 1.500άρη ατμοσφαιρικού κινητήρα απόδοσης 112 ίππων με 138 Nm ροπής, ο οποίος έρχεται να αντικαταστήσει εκείνον των 1,33 λτ. Επιπλέον, ο νέος κινητήρας συμβάλλει τα μέγιστα στο νέο υβριδικό σύστημα και πιο συγκεκριμένα σε κατανάλωση και επιδόσεις, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας.
 

Όσον αφορά το κόστος κτήσης του ιαπωνικού μικρού, η βασική έκδοση Active με τον 1.000άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα ξεκινά από τις 14.330 ευρώ, ενώ η υβριδική version του μοντέλου με τον βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,5 λτ. κοστίζει αρκετά παραπάνω ξεκινώντας από τις  18.340 ευρώ. Πέραν αυτού, η βασική έκδοση με τον 1.500άρη βενζινοκινητήρα και μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων ξεκινά από τις 17.590 ευρώ.
 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως οι παραπάνω τιμές αφορούν την αγορά της Μ. Βρετανίας, δίνοντας μας ωστόσο μια πρώτη εικόνα για την τιμολογιακή πολιτική που αναμένεται να ακολουθήσει η ιαπωνική μάρκα στην Ευρώπη.
PEIRAIOS LEASING
test center