Περνώντας στην παλέτα των μηχανικών συνόλων το ανανεωμένο Qashqai θα προσφέρεται με δύο σύνολα diesel και δύο βενζίνης.

Στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας είναι νέας σχεδίασης ενώ τα «boomerang» φώτα του προσφέρουν φρέσκια και εκλεπτυσμένη αισθητική.

Οι αλλαγές στο Qashqai έχουν αυξήσει το μήκος του κατά 17mm, με το σύνολο να μεταβάλλεται από 4.377 σε 4.394mm. Το πλάτος (1,806 mm) και το ύψος (1,595 mm) παραμένουν αμετάβλητα.

Όλες οι εκδόσεις του Nissan Qashqai διαθέτουν ποιοτικότερα υλικά στο σαλόνι τους.

Τιμές νέου Nissan Qashqai

13.458 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2017)

Το Nissan Qashqai, το πρώτο σε πωλήσεις crossover στην Ευρώπη, τώρα είναι διαθέσιμο με σημαντικές βελτιώσεις που ολοκληρώνουν τον premium χαρακτήρα του. Δείτε τις τιμές.

To Νissan Qashqai είναι το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο της crossover κατηγορίας  με παραπάνω από 2,3 εκατ. πωλήσεις και παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να βρίσκεται πολύ ψηλά στις πωλήσεις, η Νissan απόφάσισε να ανανεώσει την εικόνα του τόσο εμφανισιακά όσο και στον τομέα της τεχνολογίας και της ποιότητας ώστε να καταφέρει να διατηρηθεί στην κορυφή παρά τα υψηλά επίπεδα ανταγωνισμού.

Όσον αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση, το ανανεωμένο Qashqai λανσάρεται με νέο πιο δυναμικό και αιχμηρό προφυλακτήρα, γρίλια «V-Motion» και φωτιστικά σώματα με στοιχεία LED. Και στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας είναι νέας σχεδίασης ενώ τα «boomerang» φώτα του προσφέρουν φρέσκια και εκλεπτυσμένη αισθητική. Τέλος, παρατηρούμε επίσης καινούρια shark fin antenna και τις νέες ζάντες αλουμινίου 17, 18 και ιντσών.

Όλες οι εκδόσεις του Nissan Qashqai διαθέτουν ποιοτικότερα υλικά στο σαλόνι τους, νέας σχεδίασης τιμόνι, αλλαγμένους αεραγωγούς και χειρολαβές και μικροδιαφορές στην κεντρική κονσόλα. Τα 4 ηλεκτρικά παράθυρα έχουν πλέον αυτόματη λειτουργία και τα εμπρός καθίσματα είναι πιο αναπαυτικά. Το σύστημα infotainment ΝissanConnect λαμβάνει δορυφορική πλοήγηση ενώ ξεχωρίζουν τα δέρματα Νappa και το premium ηχοσύστημα της Bose.
Το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης ProPilot της Nissan θα είναι σε θέση να ελέγχει το τιμόνι, το γκάζι και το φρένο σε μία λωρίδα αυτοκινητόδρομου, κατά τη διάρκεια μποτιλιαρίσματος ή ταξιδεύοντας με υψηλές ταχύτητες. Το σύστημα συνδυάζει τρεις τεχνολογίες, τις Lane Keep AssistIntelligent Cruise Control και Traffic Jam Pilot και ενεργοποιείται μέσω ενός κουμπιού στο τιμόνι. Το Qashqai συνεχίζει να προσφέρεται και με τα συστήματα Traffic Sign Recognition, Intelligent Driver, Intelligent Park Assist, Intelligent Around View Monitor και Lane Departure Warning. Με τα νέας γενιάς συστήματα ελέγχου που έχουν προστεθεί σε πολλές από τις τεχνολογίες του αυτοκινήτου, η Nissan επιτυγχάνει τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των επιμέρους λειτουργιών τους.

Οι αλλαγές στο Qashqai έχουν αυξήσει το μήκος του κατά 17mm, με το σύνολο να μεταβάλλεται από 4.377 σε 4.394mm. Το πλάτος (1,806 mm) και το ύψος (1,595 mm) παραμένουν αμετάβλητα.

Η παλέτα των εξωτερικών χρωμάτων του Qashqai, με συμπαγείς, μεταλλικές και περλέ αποχρώσεις έχει εμπλουτιστεί με δύο νέες επιλογές: Vivid Blue και Chestnut Bronze. 

Περνώντας στην παλέτα των μηχανικών συνόλων η βασική έκδοση βενζίνης κοστίζει 19.190 ευρώ με 1,2 λτ. κινητήρα με απόδοση 115 άλογα σε συνδυασμό με 6άρι μηχανικό κιβώτιο στην έκδοση Εnergy ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο διαρκώς μεταβαλλόμενων σχέσεων με παραπάνω κόστος (21.390 ευρώ στην ίδια έκδοση). Στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση Τechna+, η τιμή του φτάνει τα 31.890 ευρώ με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και τα 33.690 ευρώ με αυτόματο κιβώτιο CVT.

Στους diesel κινητήρες, η μόνη επιλογή είναι ο χωρητικότητας 1,5 λτ κινητήρας απόδοσης 110 ίππων με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο στα 21.790 (εξοπλιστική έκδοση Εnergy) και φτάνει τα 32.390 στην έκδοση Techna+.
 

Toyota
test center