Νέα Citroen C3 & C3 Aircross από 145 ευρώ/μήνα

5.927 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2018)

Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων ιστορίας της η Citroen προσφέρει τα C3 και C3 Aircross με προνομιακό επιτόκιο 3,9%, από μόλις 145 ευρώ το μήνα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες...

Η Citroën σβήνει κεράκια με τον αριθμό 100 και προκειμένου να το γιορτάσει μαζί με το καταναλωτικό κοινό διαθέτει τα C3 και C3 Aircross με χαμηλό επιτόκιο της τάξεως του 3,9% σε συνδυασμό με πέντε χρόνια εγγύηση και τιμή δόσης που διαμορφώνεται από 145 ευρώ το μήνα. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να αποκτήσουν τη νέα έκδοση C3 iTouch, που προσφέρει μεταξύ άλλων εργοστασιακό Navigation Citroen Connect Nav (Σύστημα Navigation 3D με φωνητικές εντολές), κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος σε άκρως προνομιακή τιμή και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.
 

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το ξεκίνημα της γαλλικής φίρμας συνέβη το 1918, όταν το Citroën Type A πήρε έγκριση τύπου οχήματος της Γαλλίας, όντας το πρώτο όχημα μαζικής παραγωγής στην Ευρώπη, ενώ από εκεί και ύστερα συνείσφερε στον κόσμο της αυτοκίνησης με τις καινοτομίες που ενσωμάτωσε στην παραγωγή. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το Citroën Traction Avant, το πρώτο μοντέλο μαζικής παραγωγής με κίνηση στους εμπρόσθιους τροχούς και ανεξάρτητη εμπρόσθια ανάρτηση, το θρυλικό σύστημα υδροπνευματικής ανάρτησης, αλλά και το Citroën DS, το πρώτο μοντέλο ευρείας παραγωγής με δισκόφρενα και κατευθυνόμενους εμπρόσθιους προβολείς που έστριβαν ανάλογα με τη φορά του τιμονιού.

NEO TRAFIC
skoda