Λίγες μέρες μετά την Πρώτη Δοκιμή του νέου Hyundai i30 N, που βρίσκεται στο τεύχος 18 το οποίο κυκλοφόρησε την Πρωτομαγιά στα περίπτερα όλης της χώρας, ανακοινώθηκαν οι τιμές του μοντέλου από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων απαρτίζεται αποκλειστικά από έναν 2,0 λτ υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης και στις δύο εκδόσεις Standard και Perfomance με απόδοση 250 άλογα και 275 ίππους αντίστοιχα.

Για το i30 N υπάρχουν διαθέσιμα 6 χρώματα: Performance Blue (που βλέπετε εδώ), Clean Slate, Polar White, Micron Grey, Phantom Black και Engine Red.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει exclusive τιμόνι Ν με μπλε ραφές που χαρακτηρίζουν και το υπόλοιπο εσωτερικό.

Τιμές νέου Hyundai i30 N

19.969 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2018)

Το νέο Hyundai i30 N πατάει τους τροχούς στη χώρα μας και εμείς σας παρουσιάζουμε τις τιμές του μοντέλου, απευθείας από την εκδήλωση της μάρκας για το εμπορικό του λανσάρισμα.

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του τεύχους 18 του περιοδικού Auto Τρίτη, στο οποίο και περιλαμβάνεται η Πρώτη Δοκιμή του νέου Hyundai i30 N, η ελληνική αντιπροσωπεία πραγματοποιεί, σήμερα, εκδήλωση για την παρουσίαση του μοντέλου στη χώρα μας, στην οποία και μόλις ανακοινώθηκαν οι τιμές στις οποίες θα προσφέρεται. 
 

Κατ` αρχάς σημειώνουμε πως το «καυτό» μοντέλο της κορεάτικης φίρμας θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις με τον turbo τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,0 λτ. με ισχύ 250 και 275 ίππων αντίστοιχα -η πιο ισχυρή ονομάζεται Performance-, έχοντας ωστόσο κοινό σημείο τη ροπή με 353 Nm και στις δύο version, η οποία μάλιστα σε κατάσταση overboost φτάνει τα 375 Nm. Σε κάθε περίπτωση το μηχανικό σύνολο ολοκληρώνεται με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με τη μάρκα να υπόσχεται το 0-100 χλμ./ώρα σε 6,4 και 6,1 δλ. για την Performance.

Στο δια ταύτα, λοιπόν, η τιμή της βασικής έκδοσης του Hyundai i30 N ξεκινά από τις 26.990 ευρώ, με την κορυφαία Performance των 275 ίππων να ακολουθεί με κόστος κτήσης από 28.750 ευρώ. Επίσης, σημειώνουμε πως οι συγκεκριμένες τιμές θα ισχύουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2018.

Toyota
test center