Έως:
551
km
Έως (170kW):
231
HP
0-100KPH σε:
6.6
δευτ.
0-50KPH σε:
2.6
δευτ.

HIGHLIGHTS

People posing around the CUPRA Born Aurora Blue colour

Σχεδίαση που συναρπάζει

Σχεδιασμένο με μαεστρία για τους λάτρεις των δυνατών συγκινήσεων. Τολμηρή πρόταση που συνδυάζει ένα κομψό  αμάξωμα με σπορτίφ γραμμές.

Women posing with CUPRA Born charging at home

Μία νέα αίσθηση ηλεκτροκίνησης

Δυναμική αύρα και βιώσιμη καινοτομία. Γνωρίστε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό CUPRA.

CUPRA Born interior view of the multifunctional steering wheel with satellite buttons

Η δύναμη της ανόθευτης ορμής

Απολαύστε την αίσθηση της άμεσης απόδοσης που προσφέρει η λειτουργία e-Boost.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

Μέγιστη ισχύς. Μηδενικές εκπομπές ρύπων. Πιο έξυπνη οδήγηση.

Woman posing while a CUPRA Born Aurora Blue colour charging

ΛΥΣΕΙΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ CUPRA

Η διαδικασία φόρτισης είναι απλή υπόθεση με τον φορτιστή CUPRA. Απολαύστε αποδοτική και πιο καθαρή οδήγηση. 

Woods view with tall trees

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΑΝΘΡΑΚΑ

Το πρόγραμμά μας σχετικά με την απεξάρτηση από τον άνθρακα προβλέπει τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για τη μείωση των εκπομπών CO2 σε όλα τα στάδια, από την αλυσίδα εφοδιασμού και τη διαδικασία παραγωγής μέχρι το σημείο παράδοσης στους πελάτες μας. 

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

Απελευθερώστε το ανήσυχο πνεύμα σας και ακολουθήστε τον λιγότερο ταξιδεμένο δρόμο με 100% ηλεκτρική ισχύ.

People posing near a CUPRA Born Aurora Blue colour in a parking

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

Απολαύστε συναρπαστική οδήγηση απαλλαγμένη από εκπομπές ρύπων και θεαματική αυτονομία: μέγιστη επιτάχυνση με το πάτημα ενός μπουτόν, αεροδυναμικές ζάντες 20", φαρδύτερα ελαστικά και DCC για αξιόπιστη πρόσφυση. Φέρτε την επανάσταση στον ήχο της ηλεκτροκίνησης με το σύστημα CUPRA e-Sound.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ EURO NCAP

CUPRA Born Aurora Blue colour with copper and black aero blizzard wheels

ΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ CUPRA BORN

Το πρώτο μας 100% ηλεκτρικό μοντέλο αποδεικνύεται ένα από τα ασφαλέστερα της αγοράς, αφού απέσπασε την κορυφαία βαθμολογία κατά τη διάρκεια των αυστηρών δοκιμών του προγράμματος αξιολόγησης της ασφάλειας των αυτοκινήτων Euro NCAP. Το CUPRA Born συγκέντρωσε υψηλά σκορ σε όλες τις κατηγορίες.

*Η μέγιστη ισχύς προσδιορίζεται σύμφωνα με το UN GTR.21, διαθέσιμη για 30 δευτερόλεπτα το μέγιστο. Η διαθέσιμη ισχύς σε μεμονωμένες συνθήκες οδήγησης εξαρτάται από μεταβλητούς παράγοντες όπως η θερμοκρασία περιβάλλοντος, η θερμοκρασία / η κατάσταση φόρτισης / κλιματισμού ή η φυσική γήρανση της μπαταρίας υψηλής τάσης. Η διαθεσιμότητα μέγιστης ισχύος απαιτεί συγκεκριμένη θερμοκρασία μπαταρίας υψηλής τάσης μεταξύ 23-50ºC και επίπεδο φόρτισης μπαταρίας μεγαλύτερο από 55% για απόδοση περίπου 170 kW για μπαταρία 58 kWh (62 kWh Μικτό) και θερμοκρασία μεταξύ 23-50ºC και επίπεδο φόρτισης μπαταρίας μεγαλύτερο από το 85% για απόδοση περίπου 170 kW για μπαταρία 77 kWh (82 kWh μικτό). Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από τις προαναφερθείσες παραμέτρους μπορεί να οδηγήσουν σε μειωμένη ισχύ και ακόμη και στο να μην είναι καθόλου διαθέσιμο το overboost.

 

**Η γκάμα αυτοκινήτων και οι προδιαγραφές προϊόντων μας διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Επισκεφτείτε τον τοπικό ιστότοπο CUPRA για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα διαθέσιμα προϊόντα.

 

Οι προδιαγραφές κινητήρα διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Συμβουλευτείτε την ετικέτα απόδοσης για κάθε κινητήρα/μπαταρία σύμφωνα με τις τοπικές απαιτήσεις.

 

Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα της έγκρισης τύπου του επιλεγμένου μοντέλου, σύμφωνα με τον Κανονισμό CE 2018/858. Η διαθέσιμη ισχύς (kW) και η επιτάχυνση του μοντέλου εξαρτάται από την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και τη θερμοκρασία της.

 

Η ακριβής αυτονομία για το όχημά σας θα ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες που περιλαμβάνουν τη διαδρομή, τις καιρικές συνθήκες, το φορτίο του οχήματος (επιβάτες + αποσκευές), την ηλικία και την κατάσταση της μπαταρίας, τον προαιρετικό εξοπλισμό (ζάντες, ελαστικά κ.λπ.), τη χρήση συστημάτων περιφερειακής κατανάλωσης ενέργειας όπως θέρμανση, κλιματισμός και θερμαινόμενα καθίσματα, καθώς και το στυλ οδήγησης. Το υποδεικνυόμενο εύρος είναι μια προσωρινή τιμή και έχει υπολογιστεί σύμφωνα με τον κανονισμό WLTP που καθορίζει τις τυπικές συνθήκες δοκιμής που ισχύουν για όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Αυτό διασφαλίζει ότι οι τιμές που υπολογίζονται σύμφωνα με τον παρόντα κανονισμό είναι συγκρίσιμες για όλα τα οχήματα.