Αν το κανονικό Fiat 500 είναι προϊόν – φετίχ για πολλούς, φανταστείτε τι ισχύει για την ανοικτή εκδοχή του, το 500C.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αν το κανονικό Fiat 500 είναι προϊόν – φετίχ για πολλούς, φανταστείτε τι ισχύει για την ανοικτή εκδοχή του, το 500C.

Μικρά δωμάτια με θέα

(12/10/2011)

Αντιπαραθέτουμε τρία από τα καλύτερα μικρά cabrio μοντέλα της αγοράς, τα οποία προσφέρουν απαράμιλλο στιλ μετακινήσεων, την ίδια στιγμή που έχουν λογικό κόστος κτήσης και χρήσης.

Τα ανοικτά αυτοκίνητα αποτελούν φετίχ για αρκετά μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού της χώρας μας. Βλέπετε, όταν είναι κλειστά συμπεριφέρονται σαν «κανονικά» αυτοκίνητα, ενώ όταν η οροφή τους ανοίξει, προσφέρουν απολαυστικές βόλτες. Οι ζεστές μέρες του χειμώνα, αλλά –κυρίως- τα θερινά απογεύματα και βράδια, αποκτούν μια διαφορετική διάσταση. Προσοχή, μόνο, γιατί ο ήλιος του καλοκαιριού βαράει κατακέφαλα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Cabrio μοντέλα υπάρχουν πολλά και ορισμένα από αυτά έχουν εξαψήφια τιμή. Στο θέμα μας, όμως, επιλέξαμε να ασχοληθούμε με τρία μικρά ανοικτά μοντέλα, τα οποία προσφέρουν στο ακέραιο τη χαρά του ανοικτού ουρανού, την ίδια στιγμή που δεν απαιτούν αστρονομικά ποσά για την απόκτησή τους, ενώ έχουν και χαμηλή κατανάλωση. Κάπου εδώ σταματούν και οι ομοιότητες των τριών οχημάτων και αρχίζουν οι «cabrio διαφορές» τους: το Fiat 500C είναι targa, δηλαδή η οροφή του ανοίγει μερικώς, το Mini Cabrio διαθέτει υφασμάτινη κουκούλα, ενώ το Peugeot 207 CC φέρει μεταλλική, ηλεκτρικά αναδιπλούμενη, οροφή.
Toyota
test center