Σύμφωνα, λοιπόν, με τις δικές σας ανάγκες, ποιο Toyota Auris είναι το καταλληλότερο για εσάς;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις δικές σας ανάγκες, ποιο Toyota Auris είναι το καταλληλότερο για εσάς;

Ποια έκδοση Toyota Auris να διαλέξω

88.388 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2015)

Την χρονιά που πέρασε το Toyota Auris ήταν ένα από τα best seller της κατηγορίας του. Ένας από τους πρωταρχικούς λόγους που το κατάφερε είναι ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας του και η πλούσια γκάμα των εκδόσεών του, οι οποίες έρχονται για να καλύψουν κάθε προτίμηση.

Η σωστή επιλογή ενός αυτοκινήτου είναι δύσκολη υπόθεση και πάνω από όλα εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. Αυτοί που αναζητούν, για παράδειγμα, χώρους κοιτάνε τα MPVs, οι «σβέλτοι» επικεντρώνονται στον κινητήρα και στην οδική συμπεριφορά, όλοι φυσικά αναζητούν τη μέγιστη οικονομία στις μετακινήσεις και ου τω καθεξής…
Στην αγορά, η προσφορά μοντέλων και εκδόσεων είναι τεράστια, ωστόσο κάποιες συγκεκριμένες κατηγορίες και επιμέρους προτάσεις έχουν κλέψει την προτίμηση του κοινού. Έτσι, λοιπόν, έχουμε τα μικρομεσαία μοντέλα και έναν από τους πρωταγωνιστές τους, το Toyota Auris. Πως, όμως, έχει καταφέρει το ιαπωνικό hatchback να ανήκει στα αγαπημένα του κοινού; Η απάντηση είναι απλή. Επειδή έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα, πολλαπλές επιλογές κινητήρα και εκδόσεις που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα αναγκών.
Παρακάτω, παρουσιάζουμε αναλυτικά τόσο τις εξοπλιστικές του εκδόσεις, όσο και τις εκδόσεις κινητήρων του ώστε να κάνουμε την τελική σας επιλογή πιο εύκολη και ώστε να είστε βέβαιοι πως έχετε κάνει την καταλληλότερη για τις ανάγκες σας επιλογή. Πάρτε, επομένως χαρτί, και μολύβι…
Από 14.160 ευρώ και με 4 βασικές εξοπλιστικές εκδόσειςΟι τιμές του Toyota Auris ξεκινούν από τα 14.160 ευρώ για το βενζινοκίνητο 1,33 Dual VVT-i των 99 ίππων, τα 16.370 ευρώ για την πετρελαιοκίνητη έκδοση με τον 1,4 D-4D κινητήρα και τα 22.100 ευρώ για το HSD.
Στις παραπάνω τιμές, βέβαια περιλαμβάνεται όφελος από έκπτωση και απόσυρση.
Όσον αφορά στις εξοπλιστικές του εκδόσεις, το Toyota Auris έρχεται με 4 πακέτα εξοπλισμού, το βασικό Life, τα μεσαία Active και Style και το πλούσιο Lounge το οποίο περιλαμβάνει… τα πάντα. Φυσικά, οι διαφορές των εκδόσεων εντοπίζονται στον εξοπλισμό άνεσης και στην επιλογή αισθητικών λεπτομερειών στην καμπίνα και το αμάξωμα, αφού αναφορικά με τον εξοπλισμό ασφάλειας, το Toyota Auris έρχεται με 7 συνολικά αερόσακους και ESP από την βασική του έκδοση.

Στο δρόμο το Toyota Auris ξεχωρίζει για την πολύ καλή άνεση και ποιότητα κύλισης, διατηρώντας την ασφάλειά του σε κάθε περίπτωση.

Στο δρόμο το Toyota Auris ξεχωρίζει για την πολύ καλή άνεση και ποιότητα κύλισης, διατηρώντας την ασφάλειά του σε κάθε περίπτωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto