Ίδια βάση, 3 επιλογές

Ίδια βάση, 3 επιλογές

27.506 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2017)

Το Citroen C3 Aircross είναι το νέο αίμα στα αστικά crossover, που βασισμένο στο στυλ θα κληθεί να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τα… συγγενικά Opel Crossland X και Peugeot 2008.

Χαμός στην κατηγορία των compact crossover, που αποκτά συνεχώς και περισσότερα μέλη. Το πιο φρέσκο… φρούτο είναι το Citroen C3 Aircross, που αποτελεί ουσιαστικά την crossover εκδοχή του στυλάτου νέου C3. Απέναντί του μεταξύ άλλων βρίσκει το ομογάλακτο Peugeot 2008 και το πρόσφατα λανσαρισμένο Opel Crossland X, που είναι βασισμένο στο γαλλικό μοντέλο! Και όλα μαζί λίγο πολύ είναι βασισμένα στην πλατφόρμα PF1 του γαλλικού ομίλου PSA (Peugeot-Citroen). Aπό εκεί και πέρα το καθένα παίρνει το δικό του δρόμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Με έμφαση στο στυλ το C3 Aircross
Το στυλ, ο μοντέρνος σχεδιασμός και ο lifestyle χαρακτήρας αποτελούν βασικά συστατικά της συνταγής του C3 Aircross, που διαθέτει έντονη προσωπικότητα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Το μήκος του είναι 4.150 χλστ. και το μεταξόνιο 2.600 χλστ. ως σημείο αναφοράς έχει τα εμπρός φώτα, που ορίζουν δύο επίπεδα. Έχει πάρει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το νέο C3, όχι όμως και τα πλαϊνά airbumps προστατευτικά, ενώ προσφέρει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης χάρη στα 8 διαφορετικά χρώματα αμαξώματος, τις 4 αποχρώσεις οροφής, τα 4 πακέτα χρωματικών λεπτομερειών και τους 5 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς στο εσωτερικό. Το Opel Crossland X με μήκος 4.212 χλστ. και μεταξόνιο 2.604 χλστ. ενσωματώνει το σχεδιαστικό προφίλ της Opel με στοιχεία από το Mokka, ενώ πίσω τα όμορφα φωτιστικά σώματα που εκτείνονται μέχρι την κολώνα και το μυώδες σχεδιαστικό προφίλ διαμορφώνουν έναν πιο πολυχρηστικό χαρακτήρα. Το Peugeot 2008 (4.159 χλστ. και μεταξόνιο 2.537 χλστ.) έχει εκλεπτυσμένο στυλ χάρη στις λεπτομέρειες χρωμίου διανθισμένες σε όλο το καμπυλόγραμμο αμάξωμα, με τη διχρωμία και το χρώμιο κάτω στον προφυλακτήρα και στα πλαϊνά να του προσδίδουν έξτρα χαρακτήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto