Τα 3 best seller μίνι μοντέλα του 2018

Τα 3 best seller μίνι μοντέλα του 2018

64.003 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2019)

Μίνι με μάξι πωλήσεις: Hyundai i10, Fiat Panda και Toyota Aygo αποτελούν τα τρία best seller μοντέλα σε λιανικές πωλήσεις της μίνι κατηγορίας για το 2018, έχοντας κατακτήσει πολλές καρδιές με την ευκολία που κινούνται μέσα στην πόλη και τον ολοκληρωμένο τους χαρακτήρα.

Τι είναι αυτό που αναζητούν όσοι κινούνται σε καθημερινή βάση σε αστικά κέντρα; Μα φυσικά ένα compact αυτοκίνητο, με πολύ μικρές διαστάσεις, που μπορεί να ελιχθεί σε ελάχιστο χώρο και να βρίσκει πιο εύκολα θέση παρκαρίσματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Έτσι λοιπόν επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τους πρωταθλητές των λιανικών πωλήσεων στα μίνι για τη χρονιά που πέρασε (τα στοιχεία αφορούν μέχρι και τις ταξινομήσεις Νοεμβρίου) και που δεν είναι άλλοι, από τα Hyundai i10 (1.182 μονάδες), Toyota Aygo (780 ταξινομήσεις) και Fiat Panda (743 μονάδες). 

Σχεδίαση: Πιο μοντέρνο το Toyota Aygo
Με διαστάσεις που βρίσκονται κοντά στα 3,5 μ., αναμφίβολα το πρώτο που θα προσέξει κάποιος είναι το πολύ μικρό μέγεθος των τριών μοντέλων. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους σχεδιαστές τους, να εφαρμόσουν ένα μοντέρνο design, στοχεύοντας κυρίως προς το νεανικό κοινό. 

Ο trendy χαρακτήρας είναι πιο έντονος στο προσφάτως ανανεωμένο Aygo, με το «Χ» της μάσκας του να τονίζεται πλέον με μια πιο τρισδιάστατη αισθητική και τα νέα LED φώτα ημέρας να του προσδίδουν μια χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή. Επιπλέον διαθέτει πολλούς χρωματισμούς αμαξώματος, ενώ προαιρετικά υπάρχουν και αρκετές επιλογές εξατομίκευσης.

Από την άλλη το i10 με τα ιδιαίτερα φώτα (αυτά της ημέρας εδράζουν στην πολυγωνική γρίλια που κατεβαίνει χαμηλά στον προφυλακτήρα) και τις πολλές νευρώσεις, σε συνδυασμό με τις απαλές καμπύλες δημιουργούν ένα ευχάριστο αποτέλεσμα.

Τέλος το Panda έχει μια χαρακτηριστική ψηλόλιγνη φιγούρα σχεδιασμένη σε τετραγωνισμένο μοτίβο, το οποίο κυριαρχεί σχεδιαστικά σε πολλά μέρη του ιταλικού μοντέλου, από τα φώτα και τις ζάντες, μέχρι τα φινιστρίνια στα πίσω παράθυρα και τους θόλους των τροχών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center