Φάκελος Yaris: Ποιο είναι το best του best;

125.022 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2019)

Είναι το απόλυτο best seller της ελληνικής αγοράς εδώ και χρόνια. Ποια όμως είναι η καλύτερη έκδοσή του; Ή… καλύτερα, αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας; Παρακάτω λύνουμε τον γρίφο.

info
Toyota Yaris
- Είναι το best seller μοντέλο στην Ελλάδα
- Απαντάμε στο ερώτημα: Ποια έκδοση συμφέρει;


Το Toyota Yaris βρίσκεται στην πρώτη θέση των charts των ελληνικών πωλήσεων από το 2013 και καθόλου τυχαία. Με value for money τιμή, compact διαστάσεις αλλά ευρύχωρο εσωτερικό, εργονομία και ευελιξία στο maximum, μοντέρνα σχεδίαση, καλή ποιότητα κατασκευής, ολοκληρωμένη οδική συμπεριφορά και μια πλήρη γκάμα κινητήρων είναι μια ολοκληρωμένη αυτοκινητιστική «προσωπικότητα» που καλύπτει πολλαπλές ανάγκες. «Το Yaris κάνει τα πάντα, και συμφέρει» είναι η έκφραση που του ταιριάζει απόλυτα, ο πυρήνας της επιτυχίας. Ποια όμως έκδοση κινητήρα ή εξοπλισμού είναι η καταλληλότερη; Παρακάτω το αναλύουμε σπιθαμή προς σπιθαμή, ώστε να σας λυθεί και η παραμικρή απορία…

Από 11.550 ευρώ, με 3 κινητήρες και σε 8 εκδόσεις εξοπλισμού
Οι τιμές του ιαπωνικού μικρού -ύστερα από τις προωθητικές ενέργειες της ελληνικής αντιπροσωπίας- ξεκινούν από τα 11.550 ευρώ για το βενζινοκίνητο 1,0 VVTi των 72 ίππων, τα 12.630 ευρώ για το επίσης βενζινοκίνητο 1,5 dual VVT-Ie των 111 ίππων, και τα 16.080 ευρώ για το υβριδικό HSD των 100 ίππων.

Όλες οι εκδόσεις κινητήρων προσφέρονται σε πολλά επίπεδα εξοπλισμού, συνθέτοντας έτσι μια εξοπλιστική παλέτα 8 συνολικών εκδόσεων οι οποίες προσφέρονται είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο. Ωστόσο, σημαντικότερες είναι οι εξής: οι βασικές Cool και Live, οι μεσαίες Active και Active Plus (οι οποίες έχουν αρκετές «παραλλαγές»), και η πλούσια Chic. Ακριβώς δίπλα παραθέτουμε αναλυτικά τις τιμές, αλλά και το τι περιλαμβάνει η κάθε έκδοση, ώστε να βρείτε την έκδοση που σας ταιριάζει.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center