Ford Focus Vs Kia Ceed Vs SEAT Leon

36.898 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

Κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή: Οι… πιπεράτες εκδόσεις των Focus, Ceed και Leon, που συνδυάζουν οδηγικό ταμπεραμέντο και γαργαλιστικές επιδόσεις, αξίζουν την προσοχή όσων νοικοκυρεύτηκαν, αλλά δεν ξέχασαν το fun to drive.


Ford Focus, Kia Ceed και SEAT Leon: Τρία σύγχρονα μικρομεσαία μοντέλα, που ακόμα και στις βασικές τους εκδόσεις έχουν τον τρόπο να πείσουν πως οικογενειακές υποχρεώσεις δεν σημαίνει κατ΄ανάγκη και βαρετή οδήγηση. Πόσο δε, όταν μιλάμε για τις εκδόσεις κινητήρα με 150 άλογα και σπορτίφ εξοπλιστικό κουστούμι. Για να δούμε τελικά ποια είναι η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη αγορά…

Εμφάνιση: Πιο δυναμικό το Ford Focus
Σχεδιαστικά το νέο Ford Focus ξεχωρίζει όντας δυναμικό και με έντονη προσωπικότητα, ειδικά στην περίπτωση της έκδοσης ST Line με το σπορ προφίλ σε εμφάνιση, αλλά και ανάρτηση. Κύριο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό του SEAT Leon παραμένει η δυναμική του αμαξώματός του η οποία διαμορφώνεται από τις έντονες ακμές του και η οποία τονίζεται στην FR έκδοση, που είναι η μόνη διαθέσιμη στα 150 άλογα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Kia Ceed, που ακολουθεί τη σύγχρονη φιλοσοφία της Kia με την χαρακτηριστική «tiger nose -μύτη της τίγρης» γρίλια στο προσκήνιο και την έκδοση GT Line να βάζει το χεράκι της ώστε να δείχνει πιο «αθλητικό» και πιο δυναμικό από ποτέ.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center