Το νέο Peugeot 208 απέναντι στο προηγούμενο

50.460 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2020)

Ανεβαίνει επίπεδο… Το νέο Peugeot 208 ήρθε συνολικά αναβαθμισμένο, με στόχο να αλλάξει το σκηνικό στη μικρή κατηγορία. Τι καινούριο φέρνει σε σχέση με το προηγούμενο και πόσο βελτιώθηκε;

Το νέο Peugeot 208 έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με το προηγούμενο επειδή η ίδια η Peugeot έχει αλλάξει. Μπορεί βέβαια η αρχική ιδέα να παραμένει ίδια, όμως ο τρόπος που εκφράζεται πια ο premium χαρακτήρας της φίρμας, έχει ωριμάσει και αυτό αναγνωρίζεται εύκολα στο νέο 208. Εκτός λοιπόν από την ποιοτική και σχεδιαστική «επανάσταση» το νέο 208 βασίζεται στην πλατφόρμα CMP που διακρίνεται για την στιβαρή της κατασκευή και την δυνατότητά της να «στηρίξει» όλους τους συνδιασμούς κινητήρων (βενζίνης, diesel ή και ηλεκτροκινητήρας) και μετάδοσης (χειροκίνητο, αυτόματο), καθώς και όλα τα νέα και υπερσύγχρονα συστήματα άνεσης και υποβοήθησης της οδήγησης. Από την αρχή λοιπόν καθίσταται σαφές πως μιλάμε για ένα εντελώς νέο και σύγχρονο παντού μοντέλο. Ας δούμε όμως και τις υπόλοιπες διαφορές τους. 

Πιο φουτουριστικό και πιο «άγριο»
Αισθητικά τόσο το νέο Peugeot 208 όσο και το απερχόμενο χαρακτηρίζονται από την έντονη δυναμική του αμαξώματός τους, με το νέο ωστόσο να εκφράζει πιο έντονα αυτό το στοιχείο συνδυάζοντάς το και με εκλεπτυσμένο και γενικότερα επιβλητικό προφίλ. Μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων αποτελεί φυσικά η διάθεση του νέου, αποκλειστικά σε 5θυρο αμάξωμα. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ELASTIKA 2024
moto