3 μικρά με χώρο αποσκευών 300+ λίτρων

69.022 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2020)

Φορτώστε τα, αντέχουν! Toyota Yaris, Hyundai i20 και Citroen C3, πέρα από τις υπόλοιπες αρετές τους, διαθέτουν χώρο αποσκευών πάνω από 300 λτ., ικανοποιώντας έτσι πλήρως τις μεταφορικές σας ανάγκες.


Η αγορά αυτοκινήτου έχει μπει εδώ και αρκετό καιρό σε σταθερά ανοδική πορεία, έχοντας ως πρωταγωνιστές τα μικρά μοντέλα, που εξακολουθούν στο σύνολό τους να κρατούν τα σκήπτρα των πωλήσεων. Λογικό γεγονός, καθώς πλέον τα μικρά μοντέλα, πέρα από τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν λόγω διαστάσεων, προσφέρουν μια πληθώρα χαρακτηριστικών, διαμορφώνοντας συνολικά ένα πολύ ολοκληρωμένο σύνολο για τις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή.

Ένα από αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι ο χώρος αποσκευών, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να χωρέσεις τα μπαγκάζια μιας οικογένειας για μια γρήγορη απόδραση ή τον εξοπλισμό σου για κάποια δραστηριότητα.

Στο θέμα μας επιλέξαμε τρία από τα δημοφιλέστερα μικρά μοντέλα με χώρο αποσκευών από 300 λτ. και πάνω σε εκδόσεις από 100 ίππους, που είναι καταλληλότερες και για υπεραστικές διαδρομές. Το Citroen C3 με τον 1,2 λτ. κινητήρα των 110 ίππων, το 1.000άρι Hyundai των 100 ίππων και το Yaris που εξοπλίζεται με ατμοσφαιρικά μοτέρ 1,5 λτ. με ισχύ 111 ίππων. 

Σχεδίαση: Πιο μοντέρνο το Citroen C3
Tο Citroen C3 θα τραβήξει τα βλέμματα περισσότερο μιας και η σχεδίασή του ξεφεύγει από τα συνηθισμένα στάνταρ, χάρη στον ογκώδη προφυλαχτήρα με τα ενσωματωμένα στενά LED φώτα ημέρας και τα προαιρετικά προστατευτικά Airbumps. Αρκετά νεανικό είναι και το Yaris, το οποίο αποπνέει και ένα δυναμισμό, κυρίως χάρη στην πολύ μεγάλη εισαγωγή στο εμπρόσθιο μέρος και το σχήμα «καταμαράν» που σχηματίζεται στη μάσκα του. Από την άλλη, το Hyundai i20 είναι πιο κοντά στα συμβατικά μοτίβα της κατηγορίας, κερδίζει όμως τις εντυπώσεις με τα μεγάλα ελλειπτικά φώτα και τη χαμηλά τοποθετημένη πολυγωνική γρίλια.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
moto