Το νέο Peugeot 2008 απέναντι στο προηγούμενο

43.337 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2020)

Σε άλλη πίστα… Αρκεί να δει κανείς τις διαφορές και τα νέα στοιχεία που φέρει το νέο Peugeot 2008 σε σχέση με το προηγούμενο για να αντιληφθεί τι σημαίνει εξέλιξη στη νέα εποχή της Peugeot και πως αυτή μεταφράζεται στην πράξη.


Το νεότερο μικρό SUV/crossover της Peugeot, το 2008, δεν έρχεται να αποτελέσει απλά τον διάδοχο του προηγούμενου και πολύ ικανού 2008, αλλά έρχεται να προσθέσει κι αυτό με τη σειρά του ένα λιθαράκι στη ριζική αναβάθμιση της γκάμας της Peugeot. Παρέα με τα 3008 και 5008 και «πατώντας» στο νέο 208 που προηγήθηκε χρονικά και απέδειξε άμεσα την αξία του, το νέο 2008 ήρθε να κερδίσει το στοίχημα και στα μικρά SUV. Τι είναι αυτό που το κάνει καλύτερο από το προηγούμενο όμως μέσα στα 6 χρόνια που τα χωρίζουν; Ας δούμε μια σύγκριση των 2 αυτοκινήτων σε κάθε τομέα.

Εμφάνιση: Πιο άγριο και πιο όμορφο το νέο
Είναι κάτι παραπάνω από αισθητή η διαφορά στο μήκος κυρίως των δύο μοντέλων αλλά και ο πιο επιθετικός χαρακτήρας του νέου σχεδιαστικά, στοιχεία που το καθιστούν σημαντικά πιο επιβλητικό και ξεχωριστό. Πιο συγκεκριμένα, το νέο 2008 είναι κατά 141 χλστ. μεγαλύτερο σε μήκος και φτάνει πλέον τα 4,3 μέτρα, βάζοντάς το στο άνω άκρο της συγκεκριμένης κατηγορίας παραπέμποντας αρκετά σχεδιαστικά στο μεγαλύτερο 3008. Το μυώδες αμάξωμα του 2008 χαρακτηρίζεται από έντονες ακμές και νεύρα σε όλα τα σημεία του, ενώ το επιθετικό του προφίλ ενισχύεται τόσο από την σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων εμπρός και πίσω όσο και τη νέα επιβλητική μάσκα στο εμπρός μέρος. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
test center