Το νέο Nissan Juke απέναντι στο VW T-Roc

32.929 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2020)

Εκφραστικά πρόσωπα: Nissan Juke ή VW T-Roc; To καθένα έχει τα δικά του δυνατά χαρακτηριστικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην κατηγορία. Οπότε ο αγώνας είναι αμφίρροπος, όπως και για όλους τους εκπροσώπους της κλάσης αυτής.

Η θερμοκρασία στην κατηγορία των B-SUV έχει ανέβει επικίνδυνα. Και όσο οι εταιρείες επιδίδονται σε μια χωρίς έλεος μάχη μεταξύ τους, μοναδικός σίγουρος κερδισμένος είναι ο εν δυνάμει αγοραστής ο οποίος έχει να επιλέξει από πλήθος, πολύ αξιόλογων, προτάσεων.

Oι καινούριες προτάσεις βέβαια έρχονται με ρυθμό… πολυβόλου. Αν μπορούμε φυσικά να χαρακτηρίσουμε νέα πρόταση το Nissan Juke το οποίο, ως όνομα υπάρχει αρκετά χρόνια και θεωρείται από τους θεμελιωτές της κλάση. Αντίπαλος του στο ρίνγκ αυτήν την εβδομάδα είναι το VW T-Roc το οποίο έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον εμπορικό στίβο και της χώρας μας. 

Ντιζάιν: Στο στοιχείο του το Nissan 
Το ντιζάιν είναι βασικότατο κριτήριο για την κατηγορία των B-SUV και το Nissan Juke φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο, όχι μόνο στην προκείμενη κόντρα με το VW αλλά ίσως και με ολόκληρη την κλάση. Η δεύτερη γενιά έχει διατηρήσει όλη την πρωτοτυπία του πρώτης γενιάς Juke, ρίχνοντας απλώς λίγο τους τόνους ώστε να είναι σίγουρο ότι δε θα διχάσει το κοινό. Σίγουρα είναι πολύ εκφραστικό και συνδυάζει μοναδικά τις καμπύλες γραμμές με τις γωνίες και το SUV αμάξωμα με τα κουπέ στοιχεία. Το T-Roc από την άλλη, είναι σίγουρα ένα από τα όμορφα μοντέλα της εταιρείας του και καταφέρνει να ξεχωρίσει. Δίπλα σε ένα Juke όμως είναι σίγουρο πιο «ήσυχο» σχεδιαστικά. 
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto