9 φωτογραφίες »

Tα Skoda Kamiq και SEAT Arona είναι τα μοναδικά μοντέλα στην κατηγορία τους που προσφέρονται με κινητήρα διπλού καυσίμου βενζίνης-φυσικού αερίου.

2 B-SUV που καίνε 3€ /100 χλμ.: Skoda Kamiq Vs SEAT Arona

201.266 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2020)

Τα B-SUV που κάνουν με 3 ευρώ, 100 χλμ.! Οι εκδόσεις φυσικού αερίου των Skoda Kamiq και SEAT Arona υπόσχονται πως θα ξεχάσεις τι σημαίνει κόστος καυσίμου, λόγω κατανάλωσης και χαμηλής τιμής CNG.

Tα Skoda Kamiq και SEAT Arona είναι τα μοναδικά μοντέλα στην κατηγορία τους που προσφέρονται με κινητήρα διπλού καυσίμου βενζίνης-φυσικού αερίου (CNG), μειώνοντας έτσι κατά πολύ τον ετήσιο προϋπολογισμό σας. Τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν το ίδιο κινητήριο σύνολο -λογικό από τη στιγμή που ανήκουν στον ίδιο όμιλο- που βασίζεται στον 1,0 TSI κινητήρα βενζίνης, ο οποίος δέχθηκε τις κατάλληλες μετατροπές για να εξυπηρετήσει το σκοπό. 

Σχεδίαση: Πιο μοντέρνο Arona
Τα δύο μοντέλα χτίστηκαν πάνω στην ίδια πλατφόρμα MQB Α0 του VW Group, με το Kamiq να παίρνει την επιμηκυμένη της εκδοχή, όντας σημαντικά μακρύτερο με 4.241 χλστ. έναντι 4.138 χλστ. του Arona. Σχεδιαστικά το τελευταίο πάντως διαθέτει πιο μοντέρνα εμφάνιση και αρκετές λεπτομέρειες που του προσδίδουν δυναμισμό, όπως το εμπρόσθιο μέρος με τα αιχμηρά φώτα και την σχεδίαση της τρίτης κολώνας. Από την άλλη στο Kamiq κυριαρχούν οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και οι «καθαρές» γραμμές, με τις ακμές στο πλάι να δίνουν μια νότα δυναμισμού και τα μπροστά φώτα να κερδίζουν τις εντυπώσεις. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto