9 φωτογραφίες »

Peugeot 2008 Vs MINI Countryman

97.688 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2020)

Για αποδράσεις με στυλ: To εντυπωσιακό Peugeot 2008 έχει το στυλ και το premium ύφος για να κοντράρει το trendy MINI Countryman. Ποιο από τα δύο αξίζει τα λεφτά του;


Χωρίς αμφιβολία μέχρι πρότινος όταν μιλούσε κανείς για ένα μικρό crossover με premium ύφος και trendy χαρακτήρα το μυαλό πήγαινε αμέσως στο ΜΙΝΙ Countryman. Πόσο δε στο δεύτερης γενιάς μοντέλο, το οποίο και κυκλοφορεί. Το νέο Peugeot 2008 όμως στη δεύτερη γενιά του ήρθε για να κάνει δύσκολη τη ζωή του ΜΙΝΙ Countryman προσφέροντας ανάλογο premium υπόβαθρο και εντυπωσιακό design, αλλά με πιο λογική τιμολογιακή πολιτική.

Σχεδίαση: Εντυπωσιάζουν και ξεχωρίζουν
Όταν μιλάμε για ξεχωριστό στυλ και trendy χαρακτήρα, το ΜΙΝΙ Countryman έχει αναμφίβολα πολλά να καταθέσει. Με τις χαρακτηριστικές ΜΙΝΙ λεπτομέρειες και τις ιδιαίτερες αναλογίες «μιλά» κατ` ευθείαν στο συναίσθημα και στο μοντέρνο lifestyle. Ξεχωρίζει από μακριά, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις πρακτικά ανεξάντλητες δυνατότητες προσωπικής διαμόρφωσης, που εκτοξεύουν το customization, αλλά και την τιμή. 

Εντυπωσιακό όμως είναι και το ανάλογου μήκους, αλλά χαμηλότερο, νέο 2008 για το οποίο η Peugeot εξασφάλισε αυθεντικό crossover look, εξαιρετική διαχείριση αναλογικών και αλά 3008 στυλ: Δυναμική μάσκα, λαμπεροί «χαυλιόδοντες», τρεις «γρατζουνιές» εμπρός και πίσω σε κάθε φανάρι και μια σκουρόχρωμη «γέφυρα» ανάμεσα στα πίσω φώτα δημιουργούν ένα σύνολο για το οποίο δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να αδιαφορήσει.

Value For Money: Πιο προσιτό και με 5 χρόνια εγγύηση το 2008
Το Peugeot 2008 είναι διαθέσιμο από 20.500 ευρώ (1,2 Puretech 100 PS) Active) με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ενώ η ακριβότερη εκδοχή του κοστίζει 36.900 ευρώ (1,2 Puretech 155 PS EAT8). Ωστόσο πέρα από την 5ετή εγγύηση πρέπει να αναφερθεί πως με το τρέχων προωθητικό πρόγραμμα Summer Sales σε όλες τις εκδόσεις υπάρχουν ιδιαίτερα συμφέρουσες προσφορές!

Το MINI Countryman είναι αρκετά ακριβότερο και με 2 χρόνια εγγύηση. Έτσι η βασική έκδοση One κοστίζει από 26.510 ευρώ με την ακριβότερη έκδοση να φτάνει στην υψηλή τιμή των 55.250 ευρώ για το ιδιαίτερο John Cooper Works ALL4. Σε όλες τις εκδόσεις το κόστος μπορεί να εκτοξευθεί κάνοντας κανείς χρήση του καταλόγου των έξτρα και των ομολογουμένως άπειρων δυνατοτήτων εξατομίκευσης. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto